سلام
ب نظرم همه چی برمیگرده ب نداشتن اعتماد به نفست
شما گفتی جوونتر ک بودی ب نظرت جذاب تر بودی چیزی ک من فکر میکنم اینه ک شما تو اون دوران اعتماد ب نفس بالاتری داشتی
ی مثال برات میزنم: من یه دختر خاله دارم 24 سال چاق.چشا ریز.دماغ تانک. قد169 شایدم کمتر و... اما اصلا عیباش معلوم نیس طرفدار پسرم داره فت و فراوون چرا؟ چون روی ظاهر و باطنش کار کرده..اینقدر کتابای بالابردن اعتماد ب نفس میخونه ک نگو ارایشی ک میکنه در عین سادگی اما عیبای صورتشو میپوشونه خط چشمی ک میکشه کوچیکیه چشمشو پنهون میکنه لباسایی ک میپوشه ساده و رنگ شاد و شیک.روی شخصیتش کار میکنه... این مسائلو ک باید اینجوری بپوشه و اینجوری رفتار کنه رو ک خدادادی نمیدونست رفت تحقیق کرد کتاب و مقاله خوند یاد گرفت...معاشرت با دوستای خوشتیپ و بافرهنگم خیلی میتونه تاثیر بذاره
حالا شما قدت 170 ، لاغر (چیزی ک دخترای این دوره ارزوشونه داشته باشن) مو مشکی و... بازم میگی زشتم؟
مطابی درمورد خوشتیپی و جذابیت و... بخون ببین بعد متناسب با شرایطت ظاهرتو درست کن درمورد شخصیتتم یادت نره...
بعد اینا اگه چیزی پوشیدی کاری کردی ک از نظر خودت زیبا و قشنگ بود حتما همینطوره حالا هرکی هرچی میخواد بگه بزا بگه.. مشکل ما اینه ک فک میکنیم فقط داوری و نظر دیگرون اهمیت داره نه نظر و داوری خودمون...
و در اخرم خودت باش...

علاقه مندی ها (Bookmarks)