به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    آقای احمد علی منظورم از کلی نگری اینه که ابتدا باید روحیات خانومتون را بدست آورید و مطابق با او پیش برید و بعد به جزئیات برسین.چون اصلا ممکنه روحیه خانومتون به طنز و... نخوره.
    البته با پست 16 مقصودتان را فهمیدم.شما می خواهید خلاقیت های خودتون را در این زمینه افزایش بدین.مثل تاپیک ناز کشیدن .و رابطه دوستانه تری با خانومتون برقرار کنید.
    به نظر من کل رابطه دوستانه را در نظر بگیرید و نه صرفا شوخی.چون شوخی زیاد همون جور که یکی از دوستان گفت: قیچی محبت است.

من پیشنهادم اینه که برای اینکه نگاه زیباتری به روابطتون داشته باشید و طنزهای رابطه را بهتر بفهمید ؛ لینک های زیر را بخوانید(برای تجربه):
    یه شوهرم نداریم!

یه زنم نداریم !

این کتاب ها هم توی تاپیک طرز تهيه ي منوي عاشقانه معرفی شده.

1-چراغ دل شوهرت را روشن كن اثر خانم الن كريدمن
    2-چراغ دل زنت را روشن كن اثر خانم الن كريدمن
    101 راز عاشقانه اثر مايكل وب

یه مثال هم در مورد کل کل کردن به ذهنم رسید:

مثلا اگر شما و خانومتون تیم های محبوبتون فرق کنه.مثلا شما پرسپولیسی باشید و خانومتون استقلالی موقع فوتبال می تونید با هم کل کل کنید.این کل کل کردن قشنگه.همون شعارهای فوتبال که هست را می تونید بگید.مثلا شما بگید 6 تایی ها!یا ... . اینجا جنبه خیلی مهمه.مثلا اگر آقا خیلی به تیمش تعصب داشته باشه ممکنه ناراحت بشه!پس باید جنبه را هم لحاظ کرد.

نکاتی که به ذهنم می رسه:

1)یک چیز دیگه اینکه من فکر می کنم چون الان شما در دوران آشنایی هستین،بهتره فعلا ذهنتون را به این موضوعات گیر ندین.چون عقد خوانده نشده ممکنه هر اتفاقی بیفته و ناخوداگاه شما ذهنتون درگیر این خانم بوده و این شوخی ها و... تداعی کننده اون خانم بشه.

یا اینکه اگر هردوتون به قطعیت رسیدین بهتره عقد محضری بخوانید.لازم نیست مراسمی بگیرید.بعدا میشه مراسم را گرفت.

به نظرم یک مشاوره ازدواج هم حتما برید.گاهی مشاوران نکات خوبی با توجه به آن دو زوج اشاره می کنند.

2)یک نکته دیگه:من خودم از وقتی تاپیک قبلیم را زدم برای خودم در نظر گرفتم.گفتم شاید به درد شما هم بخورد.

من خودم احساس می کنم خیلی خلاقیت های اینچنینی داشته باشم.ولی دیدین که توی تاپیک من بعضی دوستان مانند آقای کامران2007 به درستی گفتند که زندگی واقعی خیلی متفاوت هست و مثلا ممکنه یک مرد نتونه آنچنان که من دوست دارم محبتش را ابراز کنه و من هم نباید سطحی نگاه کنم و عمق رابطه را ببینم.که واقعا الان برام عمق مهمتره.

درواقع الان من این احتمال قوی را به خودم می دهم که این چنین خلاقیت هایی ممکنه در همسرم نباشه و من نباید توقعی داشته باشم.
    شما هم یک وقت تو ذهنتون مثل قبلا من، انتظار چنین خلاقیتهایی نداشته باشید. اصلا ممکنه خانومتون شوخ طبع نباشه!

3)یک ایده دیگه که آقای omid65 گفتند و خیلی خوبه:

[QUOTE=omid65;326542]......

من یک همایشی رو از یک روانشناسی دیدم که خیلی روی من تاثیر گذاشت و دوست دارم در زندگی متاهلی ام حتما اون رو پیاده کنم .
    و اون هم اینه که زن و شوهر یک دفتر خوشگل و زیبا تهیه می کنند و هر زمان از دست همدیگه ناراحت و یا خوشحال میشن توی اون دفتر مینویسن .
    بعنوان مثال در این مورد شما توی اون دفتر مربوط به اون تاریخ مینویسید که : همسر عزیزم ، خیلی دوستت دارم دوست داشتم صدای محبت آمیزت رو در روز زن توی گوشم نجوا میکردی یا حالا هر چی ؟!؟!!! ....
    این دفتر رو که شوهرتون میخونه ، تازه متوجه میشه که وای چه چیزی رو یادش رفته ، اونوقت توی 120 سال آینده روز زن رو یادش نمیره .
    همینطور اون هم میتونه از این دفتر استفاده کنه .

ببیینید فرض کنید که همسرتون از غذای بی نمک بدش میاد و شما عاشق غذای پرنمکین .
    هر روز میبین که ایشون سر سفره به هیجی دست نمی زنن و هیچی نمیخورن.
    ماهها میگذره و شما افسرده میشین که جرا آشپزی شما رو دوست نداره یا هزار تا فکر دیگه .
    وقتی اونقدر بهش پیله میشین که بهتون میکه از غذای پرنمک بدش میاد ، آیا اون لحظه سرش داد نمیزنین که چرا همون اول نگفتی ؟
    اینم همونه ، باید همون اولش بگی...
    این موضوع باعث میشه که حرفها توی دل آدم تلنبار نشه ، حرف یه عمر زندگیه .[/QUOTE]

.
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

2. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

Esssssi (یکشنبه 28 اردیبهشت 93), صبوری (سه شنبه 30 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)