به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    خانم فرناز.این مشکل شما رو من به عینه دیدم.
    شما خدا رو شکر همسرتون خوبه و فقط مشکل این بحث مالی هستش.می دونید شوهر شما از وقتی کار کرده و.. کمک خرج خوناوده بوده و .. درست مثل یه پدر که وظیفه داره خرج زندگی بده اعضای خونواده براشون کم کم این طور تداعی شده این یه وظیفه شده در حالی که ایشون لطف می کردند

الان با یکی دو سال نمیشه افکار اونا رو عوض کرد و بهشون فهموند که ایشون دیگه ازدواج کرده و مسئول زندگی خودش هست و..

بهتون توصیه میکنم اولا جلوی خونواده ی اونا طوری رفتار نکنید که جو بدتر بشه شما باید فقط از طریق همسرتون این کار رو بکنید یعنی با صحبت و.. شوهرتون کم کم به اونا القا کنه که دیگه خودش زن و زندگی داره و باید از پس مخارج خودش بر بیاد و شما هنوز 4 ماه بیش تر نگذشته شما اشنالله اگه صبر کنید تا حدود یه مدت طولانی در حد سال کم کم درست میشه به شرطی که از همسرتون بخواید طوری رفتار کنند که کم کم به خانوادشون بفهمونند

یه وقت هست طرف داره میگیم خب یه کمکی بکنه چه اشکالی داره ولی واقعا یه زوج جوان که خودشون کلی خرج و.. دارند

شما هم دیگه هیچ وقت مستقیم از این حرفا نزنید و فقط از طریق همسرتون اقدام کنید

میگم همسرتون هم یه حسی دارند که هنوز به خوناودشون کمک کنند البته حق دارند ولی باید توجه کرد اگه ایشون میخواست به خونوادشون این طور خدمت کنند پس بهتر بود ازدواج نمی کردند و هیچ ایرادی هم بهشون وارد نبود

وقتی همسرتون میگه من از کسی قرض میکنم خودم هدیه میخرم نشون میده ایشون هم میخواد کمک کنه با این که نداره !! پس اول شما باید شما همسرتون رو توجیه کنید و بعد ایشون خوناودشون و این کم کم درست میشه نه یه شیه...

2. کاربر روبرو از پست مفید فدایی یار تشکرکرده است .

khaleghezey (دوشنبه 05 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)