متاسفانه یک از عیب های بزرگ خواستگاری سنتی این است که خانواده پسر هر بازی می خواهند درمی آورند. ببخشید این کلمه را به کار می برم اما واقعا همین است. می دانی خانمی من موردهایی در این تالار دیده ام که خواستگار رفته سه ماه خبر نداده همه فکر کرده اند همه چیز تمام شده بعد دوباره برگشته اند. توی این سه ماه داشتند جاهای دیگر را می گشتند. یا خواستگارهایی که همزمان از چند دختر خواستگاری کرده اند تا از بینشان بهترین را انتخاب کنند. شما قرار عقد گذاشته اید. یعنی فراتر از خواستگاری ساده و معمولی. پس یعنی زیر بار تعهد رفته اید و قول ازدواج داده اید. حالا این خانواده از شما قول ازدواج گرفته اند بعد هیچ خبری نمی دهند. خوب شما حق داری که تکلیفت را معین کنی. اگر فردا خواستگاری برایت آمد و خواستی صحبت کنی کسی نیاید مزاحمت شود. کسی نیاید پشت سرت حرف بزند که آره این خانم قول ازدواج داده به کسی حالا زیرش زده است. کسی نیاید بگوید این خانم نامزد من بوده با من قرار عقد گذاشته است. ببین خانم اگر یک جلسه حرف زده بودید و رفته بودند من هم مثل آقایان محترم می گفتم ولش کن. اما موضوع این است که قرار رسمی عقد گذاشته اید که توضیح دادم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)