بارانی عزیز ٰ اگه پست منو بخونی متوجه میشی چقدر منو تو به هم شبیه بودیم
منم الان 5 ماهه عقدم -
گرچه دوست ندارم اینو بنویسم ولی میگم که بدونین : منم یه زمانی کسی رو دوست داشتم که البته کلا آدم بسیار مثبت و مومن و تخصبل کرده و پاکی و از خانواده معروفی بود ( این که این آٔقا با مورد شما چه تفاوت های داره کاری ندارم و اصلا هم قصد مقایسه ندارم).
منم به اشتباه تکرار میکنم به اشتباه جند باری تو موقعیت های مختلف داشتم زندگیم و شوهرم رو ( شوهرم با این که هم از لحاظ تحصیلات و شرایط اقتصادی کار و مسکن پایین تر از اون آقا و خانوادش هست ولی یه انسان واقعیه و مظمعنم در کنار اون هم آرمش خواهم داشت هم عشق.)
عزیزم بحث من اینه : من و شما و امثال ماها که متاسفانه به اشتباه ( که متاسفانه گفتنش الان هیچ فایده ای نداره و باید دوستان مجردمون هواسشون باشه به این موضوع) دوستی های قبل ازدواج داشته ایم ( چه تلفنی چه چتی جه حضوری و .....) بعد ازدواج دیگه حق نداریم بیایم زندگی که داریم و با مقایسه ها و افکار های نابجاموت خراب کنبم. تازه باید خدارو شکر کنیم که یه زندگی خوب و خوشی رو داریم. حالا هر زندگی به هر حال فراز و نشیب داره و هر کسی یه نقطه ضعف و قوتی...
خیلی جالبه اگه پست خودمو بخونین از دوستان خواشته بودم کمکم کنن که اون روزا رو فراموش کنم ولی الان خودم دارم بهتون میگم همینو که ماها این خاطراتموم ن رو باید بریزیم دور.
الان من وقتی با شوهرم هستم احساس خیلی خوبی دارم - خونوادش انقدر خوبه که من واقعا عاشقشونم ... انقدر باهام خوبن و با احترام برخورد میکنن که نمیدونم چه حوری باید محبت هاشون رو جبران کنم.
خاله قزی راست میگی واقعا خوشی زده بود زیر دلمون.............
بارانی عزیز قدر شوهرت رو بدون و هیچ وقت هیچ وقت سراغ شماره تلفن های کذایی که تو ذهنت موندن نرو... فراموش کن و به جای اون فکرا بخ شوهرت فکر کن و این که تو چقدر خوشبختی.
موفق باشی...

علاقه مندی ها (Bookmarks)