می نوش عزیز ممنون از وقتی که گذاشتین.مشکلات زیادی در رابطه با سلامتیم دارم ازجمله کم خونی شدید و مزمن فقر اهن.کم خونی زنتیک و دیابت که هر کدوم به نوبه خود تاثیر به سزایی تو وضعیت بیش اومده دارند زیرا همسرم دیدش به یک زن دید سنتی هستش .اینکه یه خانم باید همه کارهای منزل رو انجام بده که با توجه به وضعیت جسمی من و وضعیت رفاهی که قبل ازدواج داشتم(تقریبا همیشه خدمتکار داشتیم) قدری برای من سخته.ایشون متاسفانه به نوعی دچار خساست هستند.در مراحل درمانی اصولا همراه نیستند.(گاهی در شرایط جسمانی وخیم خودم به تنهایی دکتر میرم).بر سر مسائل تربیتی بسرم اغلب با هم نا هماهنگ هستیم(برخی خصوصیات اخلاقی خودشون مثل غیبت و تمسخر و .. رو با رفتارشون به بسرم منتقل میکننند).اغلب از ناملایماتی که از جانب دیگران میبینند برای خودشون کوهی میسازند ولی خوبی ها رو کمتر میبینند و گاهی به کل فراموش میکنند.در کل خود خواه و خود برتر بینند .واقعا دوست ندارم در مورد همسرم این مسائل رو عنوان کنم اما به نظرم رسید در راه بهبود شرایط شاید کمکی بکنه طرح این موضوعات.با این حال خصوصیات خوب زیادی دارند اما همین مشکلاتی که عرض کردم باعث ایجاد یک شکاف عمیق بینمون شده که واقعا ازارم میده.ممنون میشم ازراهنماییهاتون.تفاوت سنیمون 10 سال .

علاقه مندی ها (Bookmarks)