شما رسما خواستگاری کردید. در خواستگاری رسمی روال بر این است که مادر دختر یا اگر نبود پدرش با خانواده پسر صحبت کنند نه اینکه خود دختر مستقیما وارد ماجرا شود. یعنی وقتی خانواده پسر از طرف او خواستگاری می کنند خانواده دختر هم از طرف دختر و به وکالت از او جواب خانواده پسر را می دهند. این یک روال و رسم است که اگر دختر به هر دلیلی جوابش منفی بود مادر یا پدرش این موضوع را به خانواده پسر اعلام می کنند. در گرفتن نتیجه هم معمولا خانواده دختر با هم مشورت می کنند و هر کس نظرش را می گوید و طبیعتا در خانواده نظرات دیگران هم در تصمیم گیری دختر نقش دارند. هیچ کس جدا از خانواده اش نیست.
اینکه یک خانواده اعلام کنند جواب دخترشان منفی است اما شما قبول نکنید و سعی کنید به تنهایی به سراغ دختر بروید اصلا برای والدین این دخترخانم مطلوب و مقبول نخواهد بود . چه بسا که با این کارتان باعث شوید اگر هم اندکی نظر مثبت داشتند از بین برود. من به شما دو راه پیشنهاد می کنم :
1- شما زودتر به دنبال کارهایتان بروید و مشخص کنید چه زمانی کارت پایان خدمت و شغل ثابت خواهید داشت. بعد مادرتان تماس بگیرد و شرایط را بگوید و اجازه بگیرد که همان موقع ( بازه زمانی را مشخص کنند ) به خواستگاری بروید و تضمین بدهید که آن موقع شرایط مطلوب را خواهید داشت. اگر واقعا مشکلشان شغل و کارت پایان خدمت باشد به احتمال زیاد به شما فرصت خواهند داد و خواستگاری دوباره را به شرط داشتن این دو فاکتور قبول می کنند.
2- مادرتان تماس بگیرد و اجازه بخواهد که شما با خود دخترخانم صحبتی داشته باشید. حالا هر جا که خود دخترخانم مایل باشد. سعی کنید دلیل قانع کننده بیاورید.
اگر هیچ یک از این شرایط را قبول نکردند بهتر است دیگر اصرار نکنید و موکولش کنید به ترم بعد. اگر در دانشگاه دخترخانم را دیدید از او اجازه بخواهید که چند دقیقه صحبت کنید. در این صحبت شرایط خودتان و دغدغه هایی که اینجا مطرح کردید به او بگویید. اما صحبت احساسی و عاشقانه نکنید. یعنی به هیچ وجه از در احساسات وارد نشوید و به قول خودتان سعی نکنید دل دخترخانم را به دست بیاورید. خیلی معمولی و جدی صحبت کنید و بگذارید دخترخانم هم بدون درگیری احساسات و با توجه به شرایط و خواسته های خودش نظرش را بگوید. باز هم تاکید می کنم سعی نکنید از در احساسات این خانم وارد شوید چون کار درستی نیست. خانم ها از نظر احساسی بسیار تحریک پذیر هستند و اگر تحریک شوند نمی توانند تصمیم صحیحی بگیرند و این باعث می شود هر دو دچار مشکل شوید.
به هر حال اگر بعد از این صحبت جدی دخترخانم باز جواب منفی داد باید قبول کنید.
من فکر می کنم همین الان شما کمی درگیری احساسی پیدا کرده اید و به این خانم علاقه دارید که اینقدر اصرار می کنید. بهتر است احساسات خود را دامن نزنید تا اگر به نتیجه نرسیدید دچار مشکل نشوید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)