میدونم خیلی شرایط سختی داری و هر چی دوستان راهنمایت میکنن ممکنه انجام دادنت سخت باشه ولی خب تنها راه صحیح همینه... واقعیت رو خاله قزی گفت : پسرا و خونوادشون از دخترآویزون خوشش نمیاد .. با این که قصد اومد داشتن و ناهماهنگی بین شماو خونواده پیش اومد ولی باز هم هیچ فرقی نمیکنه نباید دیگه بهش اس ام اس برگرد و خواهش میکنم و التماس و .... داشته باشی.. به نظر من اگر فکر میکنی یه جایی تو این مرحله ازت و خوناده اشتباهی یا کوتاهی ( مثلا همین موضوعی که با هم به نوافق رسیدین و شما به درستی به خونواده منتقل نکردی ) کاملا محترمانه و صریح ازش عذرخواهی کنی و تمام. کار شما همینه و بس. البته این عذرخواهی باید در کمال عزت نفس و با اعتماد به نفس باشه.. همه ماها اشتباه میکنیم و لزومی نداره شما به خاطر بعضی اشتباهاتون پاپی ایشون بشی و به قول خاله قزی آویزوووووون پسر.
البته تو صحبت هاتون همونطور که گفتم نباید اصلا خواهش و التماسو ... باشه. فقط تا همین حد و تمام.
اینم بهتون بگم اگر پسر واقعا علاقه داشته باشه هیچ چیزی مانع این نمیشه که دوباره بیاد خواستگاری.. بذارین خودش تصمیم بگیره و اصلا باهاش در ارتباط نباشین. هم شمارو میشناسن هم خونه تونو هم شماره دارن اگر خواستن حتما میان... اگرم که نه مطمئن باشین قسمت نبوده...
قطعا میدونم سخته براتون ( شرایط مشابهی داشتم و میدونم چقدر سخته وابستگی به طرف .... سخته جنگیدن به خاطر مخالفت خونواده پسر .... سخته تحمل این شرایط ... ولی سخت تر از همه این ها شکستن غرور و از بین رفتن عزت نفس شماست).
پس آروم باشیدو دیگه خودتون رو اذیت نکنید بذارید همه چه روال خودش رو طی کنه. از خدا بخاین اه بهترین هارو واستون رقم بزنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)