اینجا یسری قوانین داره، نباید کاربران باهم بخاطر اعتقادات همدیگه بحث کنن، فقط باید درجهت تاپیک شما پاسخ بدهند نه همدیگه رو مخاطب قرار بدن.
اینجوری خیلی زود تاپیک شما به 50 پست میرسه و بی نتیجه قفل میشه.(تاپیک های بالای 50 پست قفل میشه.)
هرچند بعدش این جمله و تکذیب کردین ، اما این اعتقاد و من خیلی در دختر و پسرای جوون میبینم، خواستم برای اینکه مبادا دوباره این حرفا بیاد تو ذهن شما یا هر جوون دیگه ای یسری از مضررات این قضیه بگم.حتی واسه پسرلازم میدونستم که بادخترادوست باشه(البته تاحدی).چون فکرمیکردم که باروحیات جنس مقابلشون آشنامیشن
اصلا برای شناخت روحیات یک پسر و دختر جوون نیازی نیست ، که حتما یک پسر یا یک دختر برن و با یک دختر و پسر دیگه ای حالا بشکل مذهبیش صیغه کنن یا بشکل غیر مذهبیش رابطه دوستی برقرار کنن، حالا بهر شکلی میخواد باشه در حد رابطه جنسی برسه یا نرسه و در حد رابطه عاطفی باقی بمونه.
این قضیه ضررهای زیادی خصوصا برای خانوم ها داره، خانوم ها موجودات احساساتی هستن ، پس حتی اگه اون آقا پسر بهشون بگه ، که من این رابطه رو فقط فقط درجهت شناخت همسر آینده ام شروع کردم بازم دختر از توجهات اون اآقا برای خودش یک عالمه خیال بافی میکنه و درنهایت عاشق میشه. (که البته عمرا بگن چون اگه بگن این رابطه شروع نمیشه.) این عشق هم ممکنه بی درد سر باشه (که خوشبینانه ترین حالتش) یعنی خیلی راحت اقا پسر اون خانوم و بعد مدتی ترک کنن و اون خانوم هم براحتی قبول کنن.
اما اگه پر دردسر بشه خیلی برای هم اون آقا هم همسر آینده اون آقا بد میشه.(دیگه از دردسرهایی که یک دختر عاشق یا حتی برعکسش یک پسر عاشق میتونه سر یک زندگی دختر و پسر متاهل بیاره همه آگاه هستن)
بعدشم اینکه ااگه قرار باشه همه دختر و پسر ا این شکلی فکر کنن که پس هیچ پسری نمیتونه مطمعن باشه که دختری که الان باهاش ازدواج میخواد بکنه، قبلا دوست آزمایشی یک آقا پسر دیگه ای نبوده؟
یا هیچ دختری نمیتونه بگه که شوهرش قبلا دوست آزمایشی یکی دگه نبوده؟
پس همون بهتر که از همون اول سعی کنن همسر آینده ی خودشونو انتخاب کنن و سعی کنن با مطالعات زیاد همسر خودشونو بهتر بشناسن.
تازشم همه ی انسان ها متفاوتند، ویژگی های هر کسی فرق داره! مثلا ممکنه آقایی با دختری دوست بشه که اصلا اون دختر رمانتیک و احساساتی نباشه و بیشتر مادی گرا باشه، مثلا اون دختر براش مهم قیمت کادوهایی باشه که میگیره نه احساسی که تو خرید اون کادو بکار رفته اما درنهایت با کسی ازدواج کنه که بسیار دختر رمانتیک باشه.و یک شاخه و گل و با یک جمله محبت آمیز و به صد تا کادو گرون قیمت ترجیح بده.
تازه این یک نمونه کوچیکش بود، خانوم ها باهم خیلی فرق دارن ، من اینو به وضوح تو تمام دوستام میبینم! من خودم میدونم حدود 80 ، 90 درصد اعتقاداتم و معیارام و اهدافم با دوستام فرق داره!
اصلا شاید رابطه واقعا کنترل شده پیش نره!
واقعا اینجور روابط دردسرهای جبران ناپذیر زیادی داره، برای شناخت روحیات یک دختر یا پسر کافیه که مطالعات داشت فقط ، یا تو اینجور سایت ها دنبالش گشت،
یا میشه از کتابهای زیادی استفاده کرد! حتی کتابهایی هست که کوچولو هستن و قابل حمل و تو هر صفحه اش فقط یک جمله برای داشتن رابطه ای خوب و سازنده نوشته شده ، که بنظرم خوندن حتی یکی از این جملات به داشتن ده تا دوست دختر هم مفیدتره هم کارامد تر هم بی دردسرتر.
من خودم روزی که بخوام ازدواج کنم ، اگه شوهرم اهل مطالعه هم نباشه کافیه یروز ببرمش تو یکی از کتاب فروشی ها براش یکی از این کتابهای کوچولوی قابل حمل و بخرم . حتی گاهی میتونم براش این جملات کوتاه و اثر بخش پیامک کنم.
راه زیاده برای نشون دادن روحیات یک زن به یک مرد یا برعکس , نیازی به این راههای پردردسر نیست.!
حتی توهمین سایت، تاپیک هایی هست که خانوم ها و آقایون متاهل که قبلا یا باهم دوست بودن یا دوستانی داشتن بازهم گفته میشه ، که در مورد روحیات همدیگه بیشتر مطالعه داشته باشن، هنوز مهارت لازم ارتباط درست با یک مرد و زن و بلد نبستن، خب چرا؟ اونها که دیگه همدیگه رو دارن قبلا هم یک عالمه دوست دختر و پسر داشتن دیگه چرا بهشون میگن طرز برخورد باهمدیگه رو بلد نیستین؟
پس این نشون میده همچین این روش با وجود دردسرا و آبروریزی های زیادش بازم تضمینی نیست!
ببین منم یک دختر مجردم ، اما روزی که خواستم ازدواج کنم سعی میکنم کسی و انتخاب نکنم که تجربه دوست دختر زیاد داشته تازه بهم ثابت هم شده که خویشتن دار نیست.
درسته که بعضیا پشیمون میشن، و واقعا هم از اونهایی که قبلا تجربه رابطه رو نداشتن تو زندگی متاهلیشون ممکنه متعهد تر باشن. اما اینو باید تشخیص داد، یا اون شخص سعی کنه خوب به همسر آینده اش ثابت کنه که واقعا پشیمونه.و به اشتباهش پی برده.
دیگه این شمایین که باید تصمیم بگیرین که باید انتخابشون کنین یا نه!
ایشون واقعا پشیمونن یا نه!
(شما یکم متناقض گفتین ، از یک طرف گفتین؛ زیاد خویشتن دار نیستن، از یطرفم میگین پشیمونیشون و ابراز کردن و تعداد رابطه هاشون و دروغ گفتن.)
پس این رابطه نیاز به فکر بیشتری داره!
شما ببینین چقدر از معیاراتونو دارن ، و چه معیارهایی توشون دیدین که حاضرین بخاطر اون معیارها از رابطه های گذشتشون چشم پوشی کنین.؟
این سوالیه که شما باید بخودتون جواب بدین تا به یک تصمیم درست برسین.
توجه داشته باشین که رابطه های گذشته اونم در این حد که به سطح پایین رابطه فیزیکی هم رسیده، فقط یک رابطه در گذشته نیست ، خیلی موارد دیگه هم نشون میده، مثلا اینکه این آقا زیاد معتقد نیستن،یا همون که گفتین خویشتن دار نبودن!
این تفاوت اعتقادی و فرهنگی بین شما دوتا بعد ها بقیه آبعاد زندگیتونم تحت تاثیر قرار میده.که شما باید قبل ازدواجتون اینهارو بدونین و بپذیرین.
بنینین پشیمونیشون و چطور ابراز کردن ، از چه چیزی پشیمونن! اینکه اعتقادشونو زیر پا گذاشتن؟
اینکه کار غیر اخلاقی و شرعی کردن؟
اینکه با احساس یکسری دختر بازی کردن(البته اگه رابطه ها بی هدف بوده ، و در جهت دوست داشتن و ازدواج نبوده)
یا نه بخاطر این پشیمونن که الان میخواین ازدواج بکنن ، حالا میترسن بخاطر اون روابط شما جواب رد بدین؟
اصلا چرا گفتن ، آیا این امکان وجود داشت درآینده شما از طریقی متوجه بشین؟
ایشون از رو عذاب وجدان گفتن ، نمیخواستن گولتون بزنن، یا از روی ترس که مبادا فردا بفهمین؟
اون خانوم ها تا چه حد از ایشون نشونی دارن ، امکانش هست فردا براتون دردسر بشن؟
باید اینها هم درنظر بگیرین.چون تو زندگیتون تاثیر گذازن، اینها نکته های کوچیکی هستن که اگه نادیده گرفته بشن، ممکنه در آینده تبدیل به غولی بشن که زندگیتون و جلو چشماتون متلاشی کنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)