باسلام
از سرپرست پرسیدین ،فکر میکنم جوابتونو بدونم گفتم شاید اینجوری زودتر به جواب برسین .
تو این مدت که اینجا بودین حتما متوجه شدین اینجا یسری قوانین داره،
اگه قرار باشه سرپرست و همه کاربران بیاین یک نظر بدن و همدیگه نقد و بررسی کنن که تاپیک به 100 صفحه هم میرسه بازم خود صاحب تاپیک بی نتیجه میمونه و به جواب درستی نمیرسه.
تازه تاپیک از مسیر اصلیش منحرف میشه. یعنی بجای پرداختن به مشکل خود صاحب تاپیک به عقاید همدیگه میپردازیم.
اینجا یک بخش داره بنام بخش "انجمن آزاد" اونجا میتونین عقایدتونو بررسی کنین و بحث کنین و نظرات دیگران و نقد کنین.
اما تاپیک های مشاوره ای که رایگان هم هستن، قانونش اینه، تعداد پست ها محدودن! بالای 50 پست قفل میشن.(پس نباید با بحث هایی که حالت چت وار داره سریع به 50 پست رسوندش)
الان اون تاپیکی شما میگین و من تا یسری صفحاتشو دیدم من خودم که داشتم میخوندمش دنبال پست های خود صاحب تاپیک میگشتم خیلی کم بودن تعجب کردم پس این تعداد بالای صفحات از چیه؟؟، چهار صفحه بود که کلا یادمه دو صفحه اش اصلا خود صاحب تاپیک پستی نذاشته بود. تازه تاجایی که یادمه همون دو صفحه دیگه که پست گذاشته بودن خیلی کم در حد دو سه تا بود.
انگار بیشتر تاپیک به بحث در مورد عقاید مخالف کاربران پیش رفته بود.
اینجا صاحب تاپیک میاد که یک جواب درست و امتحان شده و از مشاور بگیره، شاید نخواین آزمایش و خطا کنن ببینن کدوم روش بدردشون میخوره کدوم نه.بیشتر فکر کنم دنبال درسترین روش از جانب مشاوران هستن که بیشترین عامل موفقیتشون باشه ، دیگه دنبال استثناات نیستن.
مشاوران هم که وقت ندارن برن تک تک تاپیک هارو بخونن نظر مشاوره ای بدن، خب در اینجا کاربران با توجه به حضور قبلیشون در این سایت نظرات هم راستا با مشاوران و برای صاحب تاپیک بازگو میکنن.
دیگه وقت نمیشه که سرپرست و مدیران بیاین تک تک نظرات مخالف و موافق و بخونن و نفی و رد کنن یا تشکر کنن.
من فکر میکنم شما میتونستین کل نظر و تجربه تونو تو یک پست بذارین، نه اینکه نظرات دیگران هم بخونین و اونها هم مخاطب قرار بدین و نظراتشونو نقد و بررسی کنین، من فکر میکنم نظرات شما حذف شد چون شما بجای فقط پاسخ بخود صاحب تاپیک ، نظرات همه رو بررسی میکردین.
این صاحب تاپیک بود که میخواستن به جواب درست برسن و باید عقاید ایشون مورد بررسی قرار میگرفت نه همه ی کاربران.
و اینجوری تاپیک به چالش بیشتری کشیده میشدو باعث میشد دیگران هم بخواین باز عقایدشون و بهتون بگن، اونجوری تاپیک از مسیر اصلیش منحرف میشد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)