نقل قول نوشته اصلی توسط pasta نمایش پست ها
اگه خود صاحب تاپیک بخواد نظرات مختلف رو بخونه چی ؟
اگه راضی به حذف نباشه چی ؟ یعنی سرپرست نباید یه نظری از صاحب تاپیک بپرسه ؟
بپرسن فلانی شما تاپیکت به 50 رسیده و باید قفل شه.با توجه به اینکه مخالف این انحراف (بر اسا فکر مدیرا) نبودی آیا قفل شه یا پست های اضافه رو حذف کنم ؟قفل شه و یه تاپیک جدید باز کنن و از کاربرا بخوان منحرف نشن.

با بیان کلمه ی قوانین رو اشتباهشون سرپوش نذارین.
حالا احتمالا خودشون میاین و جواب شمارو میدن.اما

من اینو میدونم که اینجا یک تالار خصوصی هستش ، هرجایی که خصوصی هست، پس قوانین خاص خودشونو دارن، حتما براساس مشکلاتی که پیش اومده این قوانین و گذاشتن.

اصلا شاید خود صاحب تاپیک نخواد پست هاش به 50 که رسید قفل بشه!!! نمیشه که براساس خواست صاحب تاپیک پیش بره، قانونشونو دیگه.

شاید اون روشی که شما میخواین مشکلات بیشتری بوجود بیاره.(شایدم اون روش و قبلا بکار بردن.و نتیجه مطلوبی نداشته)
شاید اینجا میخواین هرتاپیک کمییت پست ها رو داشته باشه اما با کیفیت باشه تا افرادی که مشکلات مشابه دارن ، تاپیک های مشابه و بهشون معرفی کنن.
بعضیا هستن حوصله خوندن این همه تاپیک طولانی و ندارن تازه از آخر هم بخواین فکر کنن که این نظرات اشتباهه یا درسته.
تازه بعضیا هم که میاین عضو تازه میشن ، نمیدونن همه این جا مشاور نیستن، اگه یکی از این نظرات اشتباه و بخونن و بعد فکر کنن یک مشاور گفته و استفاده کنن چی؟ درسته عواقبش با اینجا نیست، اما بازم درست نیست که اجازه داد ناآگاهانه به یک روش اشتباه عمل کنن.
(من نمیگم روشی که شما گفتین اشتباه بوده یا نه، اما خب بازم کسی که اینجا میاد و مشکلشو مطرح میکنه انتظار شنیدن جواب مشاور و داره.)

من خودم اینجا و به هرکسی معرفی میکنم ، اولین سوالی که ازم میپرسه اینه که اصلا مشاور خودش براینجا نظارت داره، اینجا مشاور داره!!!