سلام خدمت شمااول سلام و درود
وقتتون بخیر باشه
عذر خواهی می کنم که در وحله ی اول باعث بهم زدن ارامشتون شدم منو بسیار بسیار ببخشید
عذر می خوام
خواهش میکنم دوست عزیز نفرماید
ممنون از شما که انسانی هستید انتقادپذیر معمولا" ایرانی ها که خودمم جزوشون هستم به شدت انتقاد نا پذیر هستندمرسی که این انتقاد رو از من داشتید
شاید تا درصدی در خور حال و روانم میشد امیدوارم از این رو واقعا رفتارم هرچند به مقدار کم اصلاح کنم خوب وقتی هرچی سن میره بالا کم اصلاح رفتار یه مقدار به مراتب سخت تر میشه ولی چشم
اگه اینقد که میفرماید با توجه به شواهد و مدارکی که خودتون دارید بهتون علاقه مند هستند با اینکه چند روزی هستش باهاشون قهر کردید و ازشون خبری ندارید باید تا الان کاری میکردن این دو مورد کاملا" با هم در تنافض هستندفکر نکنم
شاید شرایط نوشتن تو اون لحظه برام اونقدری درد اور از نظر روحی بود که اینگونه برداشت کرده باشید
من از این قطع به یقیین هستم که ایشون علاقه بسیار زیادی دارند چون شواهد و مدارکی موجود بوده که ملاحضه نمودم
بنا به دلایلی گفتنش برام سخته عذر می خوام
به همین دلیل بوده که یکم عذاب وجدانم زده بالا
ولی واقعا 7بار بخشیدن از سوی یه اقا خیلی می تونه ارزش والایی محسوب شه از نظر خود بینی عرض نمی کنم کلی عرض کردم چه بسا کسی که باس قدر این ارزشو بدونه نمی دونه
بی شک تاسف می خورم
و با توحه به حرفاتون احساس میشه که شما بیشتر از نظر روحی در رنج و عذاب هستید
در هر صورت با تمامی موارد با توجه به اینکه در حال حاضر شما اینقد در رنج و عذاب هستید حتی اگر طرف مقابل شما بهترین دختر دنیا باشه و عاشق و شیدای شما باشه
ادامه رابطه برای شما اصلا" توصیه نمیشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)