به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام خانم محترم.واقعا بهتون تبریک میگم بابت این دیدگاهتون این که این قدر سنجیده میخواید عمل کنید.

اما من از نظر یه اقا که همکلاسیشو یا شاگردشو یا همکارشو برای ازدواج در نظر گرفته و مستقیم به خود خانم پیشنهاد میده انتظار چنین برخوردی دارم و چنین فردی رو عالی میدونم برخوردشو

اگه جواب شما در ابتدا مثبت هستش :(این که میگم در ابتدا اخه بعضی ها هستند قطعا جواب شما منفی هست که بعد اشاره میکنم ولی بعضی ها هستند در ابتدا براتون مثبت هست ولی ممکنه بعد ها کار به خواستگاری کشیده بشه منصرف شید یا منصرف شند ): اول کامل سر به زیر گوش وایستید تا اون اقا تمام حرفاشونو بزنند ..بعدش که حرفاشونو زدند بگید باید کمی راجب این موضوع فکر کنید..دفعه ی بعد که اون اقا اومدند در کمال ادب و احترام بهشون بفرمایید که شما دختری هستید بدون نظر پدر و مادرتون به کسی حتی برای ازدواج هم فکر نمی کنید !!! و بعدش تاکیید کنید این لزوما به این معنا نیست که ادمی هستید از خودتون صاحب نظر نیستید و.. بگید نه به هیچ وجه..ولی توی این موارد ترجیح میدید قبل از این که دچار درگیری و روابط احساسی بشید که معلوم نیست اخرش چی میشه ..ترجیح میدید که شناخت زیر نظر خانواده ها صورت بگیره و این طوری در لفافه بهشون می فهمونید اگه شما رو میخوان باید از شما خواستگاری کنند..بعدش اون اقا اگه واقعا قصدش ازدواج باشه میگه طبیعتا پس با خواستگاری مشکلی ندارید و.. شما هم طبیعتا میگید بله گفتم حرفمو..بعدش اگه ادرس خواستند ادرس ندید و شماره منزل رو بهشون بدید دیگه ایشون از طرف خانواده اقدام خواهند کرد.اگه شرایطشو داشته باشند و نیتشون واقعا خیر باشه.اگه هم تا حرف خانواده شد طرف به تته پته افتاد مشخصه قصدش دوستی بوده حالا شرایط ازدواجو نداشته یا هر چی ولی همون بهتر که دیگه برنگرده .

اگه جوابتون به کل منفی بود : دیگه یه جوری به طرف جواب منفی بدید که ایشون باز دوباهر هوایی نشند که با خودشون فکر کنند ایا طرف ناز میکرد ...ناز نمی کرد.. کسی توی زندگیش واقعا بود ..نبود..

اگه اون قدر طرفو میشناسید همون بار اول..ولی یه روز دیگه جواب بدید کلا بهتره..چون بار اول باز ممکنه اون اقا فکر کننند شما احساسی تصمیم گرفتید و.. ..
    به هر حال وقتی اومدند جواب بگیرند بگید متاسفانه جواب من به شما منفی هستش..اگه ایشون گفتند چرا و.. بگید ببنید من نه قصد ناز کردن دارم و نه خدایی ناکرده چیز دیگه ای و.. من بنا به یه سری دلایل شخصی جوابم به شما منفی هستش.و هر چه سریع تر عذر خواهی کنید و برید.
    ویرایش توسط فدایی یار : دوشنبه 09 تیر 93 در ساعت 23:53

2. 2 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (سه شنبه 10 تیر 93), مصباح الهدی (سه شنبه 10 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)