لطفاً از نقد نظر دیگران پرهیز کنید .
جناب پرویز حتماً در قوانین مطالعه کرده اید که نقیض روند مشاوره ای مدیر همدردی و کارشناسان نباید راهنمایی داد چرا که مسئولیت این سایت و عواقب راهنمایی با مدیر همدردی هست لذا اینجا یک محیط دمکراتیک نیست اینجا مثل یک کلینیک است که ممکنه مراجع از داروی تجویزی هم خوشش نیاید و خنده دار است گفتن اینکه چرا دارویی که خوشش نمی آید برایش تجویز می کنید شاید او و بیماریش با هم کنار بیایند و ....
به عنوان یک کارشناس در این تالار باز هم اعلام می کنم این ازدواج ریسک بالایی برای اختلاف و مشکلات عدیده خواهد داشت و سرنخهای شکست در آن پیداست که روند احساسی کنونی مراجع به آنها نه تنها توجهی ندارد بلکه تعمداً نادیده می گیرد و توحیه می کند .
هشدار ما هم به معنای تحمیل نیست چرا که نه دست و نه پای مراجع را بسته ایم و نه هرکار دیگری که بخواهد مانع ایشان باشد که آنچه خود می خواهد انجام دهد . از ما وظیفه گفتن آنچه درست هست است و دادن راهکارهای مفید به حال مراجع هست که کاملاً آزاد است بپذیرد یا نپذیرد او فقط با توجه به پیامدها و عواقبی که برای تصمیمش برشمرده شده مسئولیت کار خود را می پذیرد
مائده خانم به شما هشدارهای لازم داده شد و حتی تکرار شد اما این شما هستید که می توانید هیچ توجهی نکنید و راهی که خود می خواهید یعنی ازدواج را انتخاب کنید مسئله مهم این است که مسئولیت این تصمیم و انتخاب با خودت هست و هیچ کس نمی تواند وقتی احیاناً خدای ناکرده مواجه با آنچه ما امروز هشدارش را دادیم شدید به داد شما برسد و اگر اینجا بیایید و ناله کنید که چرا گوش ندادم و .... حالا چه کنم اولین چیزی که خواهدی شنبد از دوستان که مگر ما نگفتیم ..... یعنی رنجی به رنج شما افزوده خواهد شد ، البته اگر شما با وجود این هشدارها و مخالفت خانواده از مسائل و مشکلاتتان چیزی بگویید و فقط درون ریزی نکنید که چون خودم کردم رو ندارم حرفی بزنم
در هر صورت ما نه بخیل هستیم و نه تنگ نظر و آرزوی خوشبختی شما را داریم و امیدوارم تشخیص ما اشتباه باشد و شما راه درست را در پیش گرفته باشید که البته تشخیص ما بنا به واقع بینی هست
موفق باشید
تاپیک از حد مجاز عبور کرده لذا قفل می شود اگر نیاز دیدید باز هم راهنمایی بگیرد تاپیک جدید باز کرده در پست اول لینک این تاپیک را قرار دهید

علاقه مندی ها (Bookmarks)