به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: خيانت كردم

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    اشتباهی که مرتکب شدید به نظرمن قابل چشم پوشیه و البته باید با این حقیقت مواجه بشید که این مسئله روز به روز کمرنگ تر خواهد شد اما هیچوقت کاملا از ذهن همسرتون پاک نخواهد شد و در دعواها و اختلاف هایی که در زندگی مشترک رخ میده گرد و غباری که روی این اشتباه رو پوشانده از بین میرود و مجددا ممکنه پای گذشته ها وسط کشیده بشه هرچند بصورت جزئی و گذرا ولی در کل میشه شرایط مناسب رو محیا کرد

از واکنش همسر شما مشخصه که او هم به ازدواج مجدد با شما بی میل نیست و فقط مشکلی که داره مزه تلخ شکسته شدن غرورش برای از سر گیری این ازدواجه

قطعا همسرتون از این مسئله میترسه که غرورش رو بشکنه و شما مجددا این اشتباه رو مرتکب بشید
    همانطور که یکی از دوستان گفت فرزندتون دلیل مناسبیه که همسرتون پا روی احساساتش بذاره

اما همسرتون نیاز به زمان و اعتماد سازی از جانب شما داره

همسرتون به سمت شما در حال حرکته و شاید یک واکنش نابجا از سوی شما همسرتون رو از این مسیر منحرف کنه

من اگر جای شما بودم همونطور که در نوشته قبلی گفتم با کمی صبر و حوصله و آماده سازی راه به خواسته ام میرسیدم

به نظر من دیگه نباید از اتفاقات گذشته حرف بزنید و همسرتون رو یاد اون اتفاقت بی اندازید

- - - Updated - - -

اشتباهی که مرتکب شدید به نظرمن قابل چشم پوشیه و البته باید با این حقیقت مواجه بشید که این مسئله روز به روز کمرنگ تر خواهد شد اما هیچوقت کاملا از ذهن همسرتون پاک نخواهد شد و در دعواها و اختلاف هایی که در زندگی مشترک رخ میده گرد و غباری که روی این اشتباه رو پوشانده از بین میرود و مجددا ممکنه پای گذشته ها وسط کشیده بشه هرچند بصورت جزئی و گذرا ولی در کل میشه شرایط مناسب رو محیا کرد

از واکنش همسر شما مشخصه که او هم به ازدواج مجدد با شما بی میل نیست و فقط مشکلی که داره مزه تلخ شکسته شدن غرورش برای از سر گیری این ازدواجه

قطعا همسرتون از این مسئله میترسه که غرورش رو بشکنه و شما مجددا این اشتباه رو مرتکب بشید
    همانطور که یکی از دوستان گفت فرزندتون دلیل مناسبیه که همسرتون پا روی احساساتش بذاره

اما همسرتون نیاز به زمان و اعتماد سازی از جانب شما داره

همسرتون به سمت شما در حال حرکته و شاید یک واکنش نابجا از سوی شما همسرتون رو از این مسیر منحرف کنه

من اگر جای شما بودم همونطور که در نوشته قبلی گفتم با کمی صبر و حوصله و آماده سازی راه به خواسته ام میرسیدم

به نظر من دیگه نباید از اتفاقات گذشته حرف بزنید و همسرتون رو یاد اون اتفاقت بی اندازید

2. 4 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 16 تیر 93), mordad (یکشنبه 15 تیر 93), واحد (دوشنبه 16 تیر 93), غمزده (یکشنبه 15 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)