خب شمامیگید خیلی تحت تاثیرخانوادش بوده وثبات شخصیتی نداشته واجازه داده خانوادش براش تصمیم بگیرن
فکرمیکنید برگشتن چنین کسی وزندگی مجددباهاش فایده ای داره؟
چه تضمینی وجودداره ایشون برگردن واین رفتارو بازتکرارنکنن؟شاید باهم برید زیر یه سقف ودفعه بعدبایه بچه شمارو رهاکنه وبره؟
الان مدت زیادی ازجدایی شمانمیگذره وشماهم خیلی دوسشون داشتید مسلمه که به برگشتنش فکرمیکنید یه دوست دختر ودوست پسرهم که رابطشون بهم میخوره باز تاچندوقت دارن به همدیگه فکرمیکنن ومنتظربرگشت طرفشون هستن شماکه زن وشوهربودین مسلمه این حس خیلی توی شما قویه
امامن یه چیزی بهتون بگم تحت تاثیراحساساتتون قرارنگیرید نذارید علاقه تون به همسرسابقتون باعث بشه واقعیت هارو نبینید دهن بینی عیب کوچیکی نیست
من تو دوره نامزدی رفتارهایی رو ازشوهرم دیدم که الان بعداز3سال زندگی زیر یه سقف میبینم
الان تعجب میکنم چطور ساده از اون رفتارها گذشتم؟شمافکرنکنید اگه باایشون میرفتید زیر یه سقف همه چیز عالی وگل وبلبل میشد نه این خانم همین ادم باهمین خصوصیات بودمن خودم خیلی سرسری وساده ازمسائل ومشکلاتمون تو دوره نامزدی وبعدهم دوره عقد گذشتم الان باهمون مسائل مواجه هستم شما ازخصلت های بد ایشون ساده نگذرتصورکنید توزندگی اخلاق های ایشون چه مشکلاتی به وجودمی اورد

علاقه مندی ها (Bookmarks)