با سلام
مواردی که شما ذکر کردید اصلا ایده آلانه یا وسواسی نیستند و کاملا هم معقول و طبیعی هستند.
ساعت کاری نرمال و طبیعی 8 ساعته. که مال ایشون 14 ساعته. تازه زمان رفت و آمدشون هم که حساب نکنیم (در بهترین حالت) ، اگر این 14 ساعت و 8 ساعت خواب روزانه رو از 24 ساعت کم کنیم می مونه 2 ساعت!
ایشون در روز 2 ساعت در منزل و کنار خانواده می تونن باشن. که تازه اینم خیلی خوشبینانه هست و باید احتمال اینم بدید که در این 2 ساعت خسته باشند.
اختلاف تحصیلاتی تون هم بستگی به معیارهای شما داره. تحصیلات برای بعضی دختر خانم ها جزء معیارهای مهمه و برای بعضی دیگر زیاد مهم نیست. باید خودتون رو بررسی کنید آیا تحصیلات برای شما مهم هست یا نه؟ اگر مهمه این شرایط خواستگار تون در دراز مدت براتون غذاب آور میشه.
با شغل ایشون هم باید همین قدمهای اول ببینید می تونید کنار بیاید یا نه. فقط شما این طور نیستید که نسبت به شغل حراست احساس خوبی ندارید، باید قبول کنیم اکثر جامعه مون دید خوبی نسبت به این شغل ندارند.
اصلا همین الان شما گفتید ایشون مسئول حراست هستند، ناخودآگاه در ذهن من یه آدمی که ظاهر مناسبی نداره و ریش های نامرتب داره و اهل آدم فروشی و مچ گیری هست و از اذیت دیگران لذت میبره به نظر اومد.
توصیه من به شما اینه فعلا روی قضیه نامزدی قبل ایشون تمرکز نکنید. چون شما روی مسائل مهمتر ایشون نظیر تحصیلات و شغل و زمان شون مشکل دارید. اول این مسائل بنیادین تر رو روشون متمرکز باشید ببینید می تونید کنار بیاید.
بازم جمله اولم رو تکرار می کنم که این نکاتی که شما اشاره کردید اصلا ایده آلی و وسواسی نیستند و حداقل شرایط برای یک ازدواج موفق در عصر حاضر می باشند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)