سلام وقتتون بخیر
من نظر شخصیم اینه که شما اگر با هر کس دیگه هم ازدواج میکردین احتمال اینکه این حس درونتون بوجود می اومد بود..شما بر اساس چه معیاری ایشونو انتخاب کردین؟ مسلماً خانواده نمیتونه یه انسان 25 سالرو مجبور به ازدواج کنه..پس خودتون این تصمیمو گرفتین و باید پای تصمیمتون بمونید ....شما می فرمایید حسن های زیادی دارن خب این حسنارو برای خودتون پر رنگ کنید .و اینکه ظاهر شخص چیزیه که از همون اول کاملا مشخصه شما ایشونو دیدین مثل اخلاق نیست که بعدا بشه فهمید ...
این که میفرمایید دوست دارین برقا خاموش باشه اصلا چیز خوبی نیست اونم تو ماه اول ازدواج...الان که اینجوره بعد مدت ها مطمئنا بیشتر اذیتتون میکنه ... یه سوال اینکه این احساس درون شما هست یا مثلا وقتی با هم بیرون یا پیش دیگران هم هستین احساس خوبی ندارین که کنارتون به عنوان همسرتون باشن؟ من از یه روانشناسی شنیدم که قیافه خوب غادی میشه اما نا زیبا اصلا عادی نمیشه... نمیدونم درسته یا نه........ اما به نظر من این همه حسن که از همسرتون بیان کردین بهتره خودتون به زیبایی های درونشون یا ظاهرشون بیشتر توجه کنید تا براتون دلنشینتر بشه.........امیدوارم خوشحال باشید همیشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)