حرف های شما دقیقا مثه حرف های همسر منه...می گه وقتی کنارم هستی این عیب برام اصلا وجود نداره اما وقتی دوری همش توی ذهنم دارم با این مشکل می جنگم
اما وقتی هم بهش می گم جدا شیم زندگیش زیر رو رو می شه راستی در مورد عقدمون، ما هم شرایط شما رو داشتیم البته من به خاطر ایشون یک بار عقد رو کنسل کردم با ناراحتی هم اینکار رو نکردم و موکول کردم به 3 ماه بعد حتی ازش خواستم توی این سه ماه با من در ارتباط نباشه تا بتونه درست فکر کنه اما ایشون از ترس از دست دادن من و اینکه ممکنه بعد از سه ماه من دیگه نخوام با ایشون ازدواج کنم قبول نکرد اما دوباره بعد از سه ماه باز هم موقع عقد همون حالت رو داشت و منم ازش خواستم از هم جدا شیم اما باز هم ایشون اصرار کرد و التماس کرد و خب منم چون عاشق ایشون بودم (هنوز هم هستم) انگار که عقلم رو از دست داده بودم و قبول کردم اما دقیقا بعد از عقد ایشون با من قهر کرد و بعد هم همیشه در حال نوسان هست
جالبه که اشون هم همیشه در ذهنش همسرش رو با خانوم های توی فیلم ها مقایشه می کنه یه خانوم بلند قد باریک اندام و بلوند با موهای فر و اندام فوق العاده زیبا
به من می گه که از 70 درصد دخترهای ایرانی زیباتری و اگه حسن های دیگه ات رو هم کنارش بگذارم تو بی نظیری اما چه فایده![]()
منم از وانشناس ها شنیدم که زیبایی عادی می شه اما زشتی نه و به نطرم این گفته کاملا صحیح است
- - - Updated - - -
آهان یه نکته خیلی مهم که تا حالا باعث شده من از شوهرم جدا نشم: یه روانشناس به هم گفت طلاق غلط از ازدواج غلط بدتره تو می تونی یه ازدواج اشتباه بکنی اما نمی تونی یه طلاق غلط بگیری
منم فعلا دارم تمام تلاشم رو می کنم تا شرایط رو تغییر بدم از طرفی چون تا به حال ایشون موافق جدایی و طلاق نبوده منم در کنارش موندم و بهش کمک کردم از دست این افکار خلاص شه هر چند که دارم اذیت می شم و سختی می کشم و می دونم داره سالهای جوانی ام از دست می ره و ممکنه چند سال دیگه هنوز هم توی همین نقطه باشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)