سلام
به تالار همدردی خوش آمدین
شما آزمایش ژنتیک دادین؟
از نظر ژنتیکی xy هستین.درسته؟
من یادمه یه هنر پیشه ایرانی که الان مرد هست همین مشکل شما را داشت.اسمش یادم نیست.ولی فیلم هایی داشت که نقش زن داشت و الان تو فیلم ها نقش مرد را داره.اسمش را هم عوض کرده. و زندگی خیلی خوب و عادی داره.تو اینترنت هم خوندم ولی حیف که یادم نمیاد.اگر یادم اومد حتما براتون می ذارم.
به نظر من اگر پدرتون را به وسیله مشاوره ژنتیک قانع کنید که دچار اختلال ژنتیکی شدین و یا به وسیله عوامل محیطی در شکل گیری جنین این اتفاق برای شما افتاده می تونید مثل همون آقا تغییر جنسیت بدین و زندگی عادی را داشته باشید.
این موضوع هم که دست خودتون نبوده. یک اختلال پزشکی برای شما در دوران شکل گیری جنینیتون به وجود آمده. پس کسی حق نداره شما را برای چیزی که درش اختیار نداشتین سرزنش کنه.
اول از طریق پزشکی دقیقا نوع اختلالتون را مشخص کنید. حتی ممکنه شما xxباشید ولی هنگام لقاح طی فرایند نوترکیبی اشتباه قسمت sry از کروموزوم y که مسئول صفات مردانه هست به کروموزوم x منتقل شده باشه.کلا خیلی چیزهای پیچیده ای در این مورد هست.
ولی وقتی علمی این مساله روشن بشه و پزشک یا مشاور ژنتیک این موضوع را برای پدرتون شرح بدن می تونه براتون واقعا کمک کننده باشه.
ببخشید که این را می پرسم. الان ویژگی های زنانه مانند دوران عادت ماهانه و... در شما نیست؟
- - - Updated - - -
من الان لینکش را پیدا کردم. اتفاقا اسم ایشون هم الان سامان هست!!!!!!!!!!!

بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)