درود بانو eram گرامی
روزه نمازهاتون قبول مارو هم دعا کنید
واااااااااااااا چه انتظارایا از داداشت داری 22سالشه هنوز خوب بایدم اینجوری باشه و توی دنیای خودش باشه نکنه توقع داری مثل یه مرد 40 ساله رفتار کنه؟!! خوب اکثرا ما پسرها توی این سنین همینجوری هستیم.بهش ایرادی وارد نیست طول میکشه و ایشون هم بزرگ میشه
خوب اینم مد نظر قرار بده شما تنها خواهر هستی خوب باید اولا روی شما غیرت داشته باشه(چرا روسریت عقب میره)منم به همسرم همینو میگم باز خدارو شکر دوست داره وب راش مهم هستید شما.و اینکه یکهو میادش توی اتاق بازم برمیگرده به همون سنش که کلا پسرها تا 27یا 28 و وقت زن گرفتنشون الکی خوش هستند و اصلا توی باغ این حرفا نیستن
در مورد پریدن وسط حرفات خوب همین موضوع صدق میکنه ما پسرها عجولیم و کلا حوصلمون زود سر میهز و دوست نداریم بشینیم دوساعت حرف گوش بدیم کلا اقتضای سنش اینه کم کم درست میشه
شما نمیتوانید دیگران تا تغییر بدید بصورت کلی ولی میتوانید با صحبتی که میکنید و رفتار یکه دارید تاثیر مثبتی روی خانوادت و اطرافیان و دوستانت بزاری ولی به یک شرط:
اینکه توقع نداشته باشی همان موقع تاثیر خودش را نشان بده بلکه باید بهشون وقت بدی زمان بدی تا کم کم متوجه صحبت های درست و صحیح شما بشنتوی این مدت هم شما لطف کن بیشتر روی خودت کار کن تا قویتر بشی و معلوماتت افزایش پیدا کنه.
پ.ن:توی دو مورد جدیدا که توی اطرافیان اتفاق افتاده حتی از نظرات خصوصی مدیر همدردی هم استفاده کردم ولی اینو متوجه شدم تجربه خیلی خیلی خوب یبود برام این دو مورد در باره اطرافیان و فامیل بوده و برام تجربه شده شما حرفتو بزن همین تمام خودشونن که باید تصمیم بگیرن و عواقب تصمیمی را هم که میگیرن باید قبول کنن شما دیگه مسئول این ینستی که چه اتفاقی قراره بیوفته مهم اینه شما حرفتو زدی و سعی کن زیاد روی حرفتم پافشاری نکن وقتی میبینی کار خودشو انجام میدهالبته این تجربه شخصی من بود

منم به همسرم همینو میگم باز خدارو شکر دوست داره وب راش مهم هستید شما.و اینکه یکهو میادش توی اتاق بازم برمیگرده به همون سنش که کلا پسرها تا 27یا 28 و وقت زن گرفتنشون الکی خوش هستند و اصلا توی باغ این حرفا نیستن 
در مورد پریدن وسط حرفات خوب همین موضوع صدق میکنه ما پسرها عجولیم و کلا حوصلمون زود سر میهز و دوست نداریم بشینیم دوساعت حرف گوش بدیم کلا اقتضای سنش اینه کم کم درست میشه
البته این تجربه شخصی من بود

علاقه مندی ها (Bookmarks)