نقل قول نوشته اصلی توسط شمیم الزهرا نمایش پست ها
سلام آقای محترم.
من کم و بیش پست هاتو رو خوندم.

من نمیگم که شما باید بری سنتی ازدواج کنی و یک دختر آفتاب مهتاب ندیده بگیری، چون معتقدم هرکسی باید با همکفو خودش ازدواج کنه تا آرامش داشته باشه. اما درباره ازدواج با این خانم: اینکه دوست پسر داشتن به نظر من اصلا اهمیتی نداره چون شما هم در این روابط بودین و حتی این آزادی رو برای گذشته همسرتون قائلین اما نکته مهم اینجاست که ایشون در چه زمان هایی دوست پسر داشتن؟ ایشون نه اینکه قبل شما با کسی بوده باشه و بعد به شما متعهد بشه، در همون زمان که با شما بوده بر اثر بی توجهی دیدن از شما میرفته سمت مردای دیگه خب این یعنی چی؟
یعنی ممکنه بعد ازدواج که مشکلات زندگی خیلی عمیقتر از یک بی توجهیه سادست و واقعا اگر کسی از نظر دینی معتقد نباشه باید از نظر اخلاقی به تعهد پایبند باشه تا در کنار مشکلات و بدی های همسرش باز هم برای زندگیش تلاش کنه و با کس دیگه ارتباط نگیره.در حالی که این خانم چند بار ثابت کردن که نه از نظر دینی و نه اخلاقی به تعهد پایبند نیستن و این یک زنگ خطره مهمه و علاو بر این شما در دلتون نسبت به خیانت نکردن ایشون در آینده شک هست و همین کافیه که با اطمینان ایشونو رد کنین چون حتی ذره ای شک به همسر میتونه زندگیو ویرون کنه. برین تو همین تالار از تایپیک هایی که شرایط مشابه شمارو داشتن و بعد ازدواج اقا شک داره به خانمش رو بخونین متوجه میشین که یک شک به ظاهر ساده میتونه ارامشو بگیره. به قول معروف روزه شک دار آدم نباید بگیره.

در قبال حرفتون که ایشون در اون زمان بچه بودنو حالا عاقل شدن، برادر خوب مگه دوستی با چند نفر بر اثر بچگیه؟ نه بر اثر عذر میخوام بی اخلاقی و متعهد نبودن و بی بندو باریه. اتفاقا بچه ها که خیلی پاکن.
خارج از بحث ارتباطات ایشون ، این رفتارهای نابخردانه ایشون (گریه و زاری، خودکشی...) نشونه اینه اصلا از بلوغ عقلی بهره ای نبردن و توانایی ازدواج رو ندارن.

در کل من متوجه نمیشم غیر ازینکه ایشونو دوست دارین چه ویزگی مثبتی مگه دارن؟که همین از ویژگی مثبت ایشون حساب نمیشه.شما در آینده با دیدن یک خانم که هم از نظر فکری شبیه شمان و هم آدم اخلاقگرایی هستن هم بهشون میتونین علاقه مند بشین.
حرفاتونو کاملا قبول دارم.درست می فرمایید.
اما شک تو زندگی همیشه هست چون اینقدر دنیا خراب شده و در اجتماع دیگه خیانتا اون حالت بد قدیم رو نداره داره عادی میشه به خاطر همین حتی اگه من با کسه دیگه باشم بهش شک کنم مگر اینکه دیگه واقعا آدمی باشه که جای شک نذاره که به نظر من 1 در 1000 .
مرسی ممنون