به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 02 شهریور 93 [ 01:24]
    سطح
    1
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    دوستان همدرد و عزیزم: باز هم یک بار دیگه با قاطعیت هر چه تمام تر باید بیان کنم که در حقانیت راستی همت و پشتکار ایمان کوچکترین شکی ندارم و آن چه که من رو بر آن داشت تا از شما دوستان عزیزم طلب همفکر ی کنم نه نیاز به تلاش شما دوستان برای آگاه سازی من ! که نیاز به همفکری برای جلب رضایت مادرم می دانم و در غیر این صورت می توانستیم یک سال دیگر هم صبر کنیم و سال دیگر بدون هیچ مشکلی و با رضایت مادر و پدرم اقدام به شروع زندگی مشترک کنیم. بنابراین باید یادآوری کرد که ایمان از نظر اخلاقی و سایر موارد مورد تایید مادرم هستند و تنها مشکل همان مسئله کاری است. در جواب دوست همفکرم هم باید بگویم که بله ایمان در طول دوران لیسانس کار می کرده و با قبولی در مقطع ارشد در شهر دیگری غیر از مکان سکونت باز هم از پروژه های دانشجویی گرفته تا تدریس و حتی کارهای دیگر... را در کنار درس انجام داده است و با اینکه من هم در همان شهر دانشجو بودم و از طرف پدرم و از قِبَل کار دانشجویی درآمد ماهیانه ای داشتم باز هم از پرداخت هزینه هایی که عملا به ایشان ارتباطی نداشت دست نکشید و تلاش خودش را مضاعف کرد. دوستان عزیزم من اگر در چنین جایی به بیان مسئله زندگی خود پرداختم بی شک مطمئن باشید که به شریک زندگی ام اطمینان کامل داشته ام و از دوستان طلب مشاوره در مورد رد صلاحیت یا تایید ایشان نداشتم. در دوران سربازی هم که یک سال از آن گذشته در شهری به غیر از محل سکونت مشغول به خدمت هستند و با توجه به تمام وقت بودن خدمت تا ساعا 4 امکان کار پاره وقت فراهم نیست و ایشان در جایی سرمایه گذاری کرده اند و نه تنها در طول تحصیل بلکه در دوران خدمت هم قرانی از خانواده خود دریافت نکردند و البته چشم داشتی هم نداشته اند علی رغم تمکن مالی پدرشان.پس خواهش مندم بدون استیضاح کردن (مثلا اینکه تا 29 سالگی ایمان مشغول به چه کاری بوده که داشته هایش مدرک کارشناسی ارشد و کارت پایان خدمت است!! غافل از اینکه دوستان عزیزم از کدام یک از شرایط زندگی ایمان آگاه بوده اند و از کجا می دانند که در این سال ها چه اتفاقاتی افتاده ضمن اینکه به طو رطبیعی فردی که در مقطع ارشد تحصیل کرده و سپس به سربازی رفته حول و حوش 27 تا 29 سال خواهد بود) و تخریب که می دانم غیرعمد است . به من و ایمان برای تسریع در پروسه ازدواج مان همفکری دهید. در ضمن امیدوارم نکاتی که عرض کردم حمل بر بی ادبی نشده باشد و قلم و وقت شما عزیزان را ارج می نهم.

2. کاربر روبرو از پست مفید گلنا تشکرکرده است .

فدایی یار (جمعه 24 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)