اینجوریام نیست خانم،مگه زندگی بر وفق مراده همیشه؟؟پس تا یکم اونجوری که میخایم نبود سریع جاشو با یکی دیگه پر کنیم؟؟؟؟این بیشتر به خود ادم بر میگرده و کسی که ضعف داره همچین کاری رو میکنه وگرنه کسی که تعهد داره اگر زندگیش مشکل داره به جای وارد شدن به یک رابطه بی هدف یک راه حلی برای حل مشکل زندگی خودش پیدا میکنه، اگر ادم نگران این باشه که یه وقت با شل گرفتن زندگیش یکی دیگه امکان داره بیاد تو زندگیش اون زندگی تشکیل نشه بهتره،اون اماری که شما میگید به خاطر ضعیف شدن ایمان تو ادماست وگرنه کسی که یکم به اصول اخلاقی متعهد باشه هیچ وقت این کار رو نمیکنه..اولین باری که برام مطلبی نوشتین دعوام کردین چرا می گم خیانت زن زیاد شده من تو همین یک هفته که عضو شدم 4 تا تایپیک خیانت جدید زده شده بود رو دیدم
پس قبول کنین این موضوع زیاد شده. بالاخص تو تهران خودمون........... ( که البته شرم اوره و باعث خجالت) اما به نظر باید تلنگری باشه برای زندگی ها. شل بگیری زندگی و یکی دیگه میاد محکم تر از تو می گیرش. این و اگه امثال همسر من متوجهش بشم به خدا این امار وحشتناک میاد پایین.
خواسته هاتونو بهش بگید،بگید که بهش نیاز دارید و جز اون کسیو ندارید،شده 10 بارم تو روز اینو تکرار کنید و بگید بهشجان هر کی دوست دارین بگین من چطوری می تونم همسرم سر شوق بیارم که یه کم برخورداش عاطفی تر سرحال تر و با توجه بیشتر به من و نیازام باشه؟!!!!!!!!!
خب تو خونه سر شوخی رو اول شما باز کنید و مجبورش کنید با حرفاتون تا اونم شوخی کنه،یا مثلا در مورد کمک به دیگران این کمک رو با هم انجام بدید،مثلا قرار بذارید ماهی یک دفعه با هم برید یک اسایشگاهی و کمک خودتونو بدید اونجا،نکته مهمهش اینه که شما باید هر کاری رو با هم کنید تا اون صمیمیته از بین رفته دربینتون به دست بیاد و بیشتر و بیشتر شههم ادم شوخی هست( اینم از برخورد و شوخی هاش با خواهراش می گم که تو جمع ها همیشه دوست دارن همسر من باشه و همه رو بخندونه د رحالی که تو خونه اون شوخی رو نداره)
هم مهربونه( اینم ا ز وقتی که برای کسایی که به کمک نیاز دارن و اون براشون وقت می ذاره می گم)

علاقه مندی ها (Bookmarks)