به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    اولین باری که برام مطلبی نوشتین دعوام کردین چرا می گم خیانت زن زیاد شده من تو همین یک هفته که عضو شدم 4 تا تایپیک خیانت جدید زده شده بود رو دیدم
    پس قبول کنین این موضوع زیاد شده. بالاخص تو تهران خودمون........... ( که البته شرم اوره و باعث خجالت) اما به نظر باید تلنگری باشه برای زندگی ها. شل بگیری زندگی و یکی دیگه میاد محکم تر از تو می گیرش. این و اگه امثال همسر من متوجهش بشم به خدا این امار وحشتناک میاد پایین.
    اینجوریام نیست خانم،مگه زندگی بر وفق مراده همیشه؟؟پس تا یکم اونجوری که میخایم نبود سریع جاشو با یکی دیگه پر کنیم؟؟؟؟این بیشتر به خود ادم بر میگرده و کسی که ضعف داره همچین کاری رو میکنه وگرنه کسی که تعهد داره اگر زندگیش مشکل داره به جای وارد شدن به یک رابطه بی هدف یک راه حلی برای حل مشکل زندگی خودش پیدا میکنه، اگر ادم نگران این باشه که یه وقت با شل گرفتن زندگیش یکی دیگه امکان داره بیاد تو زندگیش اون زندگی تشکیل نشه بهتره،اون اماری که شما میگید به خاطر ضعیف شدن ایمان تو ادماست وگرنه کسی که یکم به اصول اخلاقی متعهد باشه هیچ وقت این کار رو نمیکنه..

جان هر کی دوست دارین بگین من چطوری می تونم همسرم سر شوق بیارم که یه کم برخورداش عاطفی تر سرحال تر و با توجه بیشتر به من و نیازام باشه؟!!!!!!!!!
    خواسته هاتونو بهش بگید،بگید که بهش نیاز دارید و جز اون کسیو ندارید،شده 10 بارم تو روز اینو تکرار کنید و بگید بهش
    هم ادم شوخی هست( اینم از برخورد و شوخی هاش با خواهراش می گم که تو جمع ها همیشه دوست دارن همسر من باشه و همه رو بخندونه د رحالی که تو خونه اون شوخی رو نداره)
    هم مهربونه( اینم ا ز وقتی که برای کسایی که به کمک نیاز دارن و اون براشون وقت می ذاره می گم)
    خب تو خونه سر شوخی رو اول شما باز کنید و مجبورش کنید با حرفاتون تا اونم شوخی کنه،یا مثلا در مورد کمک به دیگران این کمک رو با هم انجام بدید،مثلا قرار بذارید ماهی یک دفعه با هم برید یک اسایشگاهی و کمک خودتونو بدید اونجا،نکته مهمهش اینه که شما باید هر کاری رو با هم کنید تا اون صمیمیته از بین رفته دربینتون به دست بیاد و بیشتر و بیشتر شه
    ویرایش توسط samanft : پنجشنبه 06 شهریور 93 در ساعت 10:52

2. 2 کاربر از پست مفید samanft تشکرکرده اند .

maryam240 (چهارشنبه 19 آذر 93), دلشکسته (جمعه 07 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)