سلام
پنج ماهه که عروسی کردیم
از اونجاییه که ما تو شهر غریب زندگی می کنیم
اون الان من ترک کرده و با دوستش رفته شهرستان من تو خونه تنهام بهم کمک کنید
وا خاله قزی شما چرا ؟من هیشه از طرفداران نظرات شما بودم ولی این جمله که : من فکر میکنم شما بیش از اندازه حساس شدی یه خورده فکر کنم خوشبینانه است
ببینید نمی خوام بحث های قومیتی مطرح کنم ولی فکر کنم این رفتار همسر شما نسبت به منطقه ای که در آن ساکن هستید خیلی هم غیر طبیعی نیست اما اگر دوست دارید با استانداردی جدا از عرف اون مناطق زندگی کنید دوباره پست قبلی من را بخوانید به اون مقوله نگاه به زن توجه کنید اگر همسرتان در قبال توجه به شما چیزی بیش از آنچه در زندگی انتظار دارد بدست نیاورد مطمئنا مطابق تفکرات قبلی اش و به همین وضعیت فعلی ادامه خواهد داد
توجه توجه : اصلا از در تقابل با همسرتان در نیاید مطمئنا نتیجه بسیار بدتر خواهد شدقطعا در روابط شما و همسرتان نکات ریزی وجود دارد که شما با کمک می توانید همسرتان را در مسیر مطابق نظرتان هدایت کنید البته مدیریت شما بسار مهم است به صورتی که احساس نشود شما از سلاح نکات مثبت زندگی بر علیه اش استفاده می کنید و همسرتان احساس سوء استفده نکند وگرنه آنها را هم از دست خواهید داد

من هیشه از طرفداران نظرات شما بودم ولی این جمله که : من فکر میکنم شما بیش از اندازه حساس شدی یه خورده فکر کنم خوشبینانه است
توجه توجه : اصلا از در تقابل با همسرتان در نیاید مطمئنا نتیجه بسیار بدتر خواهد شدقطعا در روابط شما و همسرتان نکات ریزی وجود دارد که شما با کمک می توانید همسرتان را در مسیر مطابق نظرتان هدایت کنید البته مدیریت شما بسار مهم است به صورتی که احساس نشود شما از سلاح نکات مثبت زندگی بر علیه اش استفاده می کنید و همسرتان احساس سوء استفده نکند وگرنه آنها را هم از دست خواهید داد

علاقه مندی ها (Bookmarks)