سلام پاییزجان.به شوهرم زیادمحبت میکنم وصمیمیتمون زیاده خیلی !تازه جلوی دیگران هم باهم خوب رفتارمیکنیم جلوی اقوامش خیلی هواموداره وبااحترام باهام رفتارمیکنه طوری که همه فکرمیکنن که ماهیچ مشکلی توزندگی باهم نداریم اما باهمه ی اینا مثل اینکه این اخلاقش درست بشونیست
شوهرم هم خیلی دوستم داره وهم بهم محبت میکنه ولی تواین موردکارش لنگ میزنه ! همینکه نمیدونم چیکارکنم؟تواین کارقلقش خیلی سخته ! باهام خوبه ولی جایی روکه من بخوام خودم برم نمیذاره وموافقت نمیکنه یااگه من به کسی راجع به کاری قولی بدم یاحرفی بزنم خشن برخوردمیکنه اینجوری بگم غرورش زیاده نمیخوادبه من دو بده میخوادفقط حرف حرف اون باشه ومنم همش تاییدش کنم اگه اینجوری باشم زندگیمون عالیه ولی امان ازاون روزی که باهاش سازمخالف بزنم،دیگه کلازیرورومیشهخشن میشه وعصبانی شدید! برخوردمیکنه فحش میده و.....
نمیشه که من همیشه هرچی اون میگه بگم چشم یاوکیل وصیه من باشه همش؟آخه منم حق دارم که تصمیم بگیرم وکاردلخواهموانجام بدم !نسبت به اطرافیانم بدبینه فکرمیکنه رومن تاثیربدی میذارن درصورتی که اون بنده خداها اصلااینجوری نیستن ولی شوهرم اینجورفکرمیکنه!همشم بهش میگم که توفکرت خرابه اینجوریام که توفکرمیکنی نیست ،ولی میگه نه اتفاقامن خوب میدونم وخوب فکرمیکنم تونمیفهمی و....خلاصه بگم که کلافه شدم سراین اخلاقشمثلاباهم خیلی خوب وعاشقونه هستیم ولی تاکه اسم جایی رفتن من تنهایی مثلاخونه یکی ازآشنایان یاحتی باخودش رفتن خونه یکی ازآشنایان ما(درصورت پیشنهاددادن ازطرف من )،بازمخالفت ودرگیریمون شروع میشه والا ماهمه جور لحنی بااین مردصحبت کردیم ! چه به خوبی وچه به زوری والتماس وقربون صدقه رفتن وهرلحنی که شمافکرشوکنی صحبت کردیم ولی جواب نداد!
موندم که این اخلاقشوچجوری درمان کنم ؟گفتم ازشماها بپرسم ببینم که میشه یه همچین مردای سرسختی روتغییرداد؟ خودم فکرمیکنم که تنهاراه حلش اینه که من کلا باهاش واردبحث نشم وفقط تاییدش کنم وآبم خواستم بخورم ازش اجازه بپرسم وهرکی هم که منوکاری داشت وخواست بگه جایی بریم باهم (مثلامادرم بگه امروزباهم بریم بازاریادکتر) من یابگم اجازموازشوهرم بگیریا ازپیش خودم هیچ قولی ندم وبرم ازآقای شاهزاده اجازه بگیرم وطبق معمولم آقابزنه توحالموبگه نه !
عزیزان من ازاین راه حل خوشم نمیادچون اینجوری درسته شوهرم خوشش میادوراضیه ولی من اینجوری راضی نیستم !نمیشه که همیشه مازنای بدبخت خودمون به آب وآتیش بزنیم وخودمون درعذاب بذاریم که شوهرامون ازمون راضی باشن ؟؟این دیگه یعنی ظلم کردن به خودمون !یه بارم اوناکاری کنن بروفق میل ماوخودشونو به آب وآتیش بزنن تاماروراضی نگه دارن ! توروخدابگیدبااین شوهرم که این اخلاقش عوض بشونیست چه کنم ؟اصلا امیدی هست یا......؟

خشن میشه وعصبانی شدید! برخوردمیکنه فحش میده و.....
اصلا امیدی هست یا......؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)