به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 مهر 93 [ 20:07]
    سطح
    1
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered
    تشکرها
    6

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود بانو

معیارهات درسته و خیلی هم خوبه ولی باید بشینی تا فرد مورد نظرت بیاد با اینکه معیارهات درسته ولی فکر کنم یکم باید بیشتر بشنی تا اینجور پسر مد نظر شما پیدا بشه و با شرایط شما و خانوادت و معیارهات هم ایشون شما را قبول بکنه و هم شما ایشونو قبول بکنید

7.ظاهر:
    نمیگم خوشگل باشه...در حد خودم حتی پایین تر هم بود مشکلی نیست فقط دیگه خیلی پیر نباشه مثل این مورد!

خوب خود به خود مشکلتان حل شد پس ایشون مد نظر شما نیستند لطفا بهشون بگید تشریف نیارن اینجوری بهتره برای دوطرف.
    ایشالله یه ازدواج خوب را تجربه کنید.

پ.ن:دوتا حالت بیشتر ندار
    توی اینکه معیارهای دخترهای ایرانی درسته خوب شکی درش نیست

1.تعادل ایجاد کنید و نمره بندی کنید و بعضی وقتها هم سبک سنگین کنید
    2.بشینید توی خونه تا پسر مورد نظر با توجه به معیارهای شما بیاد خواستگاری
    حالا از اونو پسرها
    1.اینکه جمعیت خانوادش کم باشه,وضع مالیشون خوب باشه,از خودش درآمد داشته باشه,دختره زیبا باشه و بهتره قدش بلند باشه,اجتماعی باشه,کارمند باشه بهتره اونم دولتی,اخلاق و محجبه هم باشه

این معیار کلی اقا پسرهاست حالا حرف من فکر نکنید همیهش جوان هستید و روی بورس نه از این خبرها نیستش

1.اونایی که پولدارن خیلیهاشون میرن سراغ عشق و حالشون و لذت های مجردی را ول نمیکنن بیان زن بگیرن و خودشان را بنداز توی دردسر متاهلی و کلی مسئولیت جورواجور
    2.اونایی که تحصیلکرده هستند اکثرا بیکارن یا با شغل با درامد کم پس اینا هم زن نمیگیرن چون نه خونه دارن نه ماشین نه پس انداز تازشم زن بخوان بگیرن معیار مالی و موقعیت خانوادگی در اولویته
    3.نسل پسرهای امروز دیگه مثل قبل نیست مسئولیت پذیر باشن و مرد بشن الان بیشتر دوست دارن پسر بمونن و لذت ببرن
    پس گزینه های کمی میماند و هرچه کمتر معیارهای پسرها را داشته باشید احتمال ازدواج کردن کمتره.

تحلیل من بصورت کلی بود امکان داره یه سری جاهاش کاملا درست نباشه ولی بصورت کلی درسته.

روز خبوی داشته باشید بانو
    سلام

خیلی ممنون که وقت میذارین

خب الان معیارهای من ینی خیلی بلند پروازانه بود؟!!توقع زیادی داشتم از کسی که قراره یک عمر باهاش زندگی کنم؟
    من حس میکنم اخلاقیات و معنویات چیزی نیست که بشه تعدیلش کرد!در مورد شغل هم ک سخت گیر نیستم فقط میمونه مدرک!که اونم صرفا داشتن مدرک برام مهم نیست و توضیحش رو دادم...

نمیدونم شاید من یه کم غلو کردم در بیان شرایطم!از بین مواردی که گفتین من اونایی که پررنگ کردم رو دارم و از نظر ظاهر هم معمولی هستم ینی اگر خیلی زیبا نیستم زشت هم نیستم!وضع مالیمون هم در حد متوسط هست و اگر از نظر جمعیتی پر جمعیت محسوب میشیم اما از اون طرف خانواده ای تحصیلکرده هستیم!پس خیلی شرایطم آن نرمال نیست!

در کل من تنها بودن رو ترجیح میدم به زندگی کردن با کسی که حداقل معیارهام رو هم نداشته باشه...من توی مسائل مالی و مراسم و مهریه و این جور چیزا سخت گیر نیستم پس به خودم حق میدم که لااقل از نظر معنوی و روحی یکی رو متناسب با خودم انتخاب کنم!حالا اگر همچین کسی کمه یا اصلا نیست،مشکلی نیست تنها میمونم

مرسی همچنین

نقل قول نوشته اصلی توسط ida bahrami نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من نظر شخصیم اینه غیر از جلسه اول که اومدن باز ببینیشون و با هم صحبت کنید البته با اجازه خانواده ها... اون وقت بعد یه مدت پشیمون نمیشین که چرا ردش کردین... البته اگر دودل هستین.. اگر به طور کلی خوشتون نیومد که هیچی...هیچ وقت به خاطر اینکه شاید موارد دیگه ای نباشه تن به ازدواج ندین ... اما اینم در نظر بگیرین مرد های مسئولیت پذیر و مناسب برای ازدواج شاید الان کمتره نسبت به گذشته... اگر با معیار های کلیتون میخونه به نظر من به خودتون و ایشون فرصت شناخت بیشتر بدین شاید به دلتون بشینه.....
    براتون آرزوی موفقیا میکنم
    سلام گرامی...والا ما استخاره کردیم و خیلی بد اومد...بنابراین جوابم منفی هست..

من هیچ وقت به این دلیل که مبادا مورد دیگه ای نباشه ازدواج نخواهم کرد...اگر میخواستم این طوری فکر کنم که خیلی وقت پیش باید تن به ازدواج میدادم!

اوهوم در این مورد موافقم باهاتون...پسر خوب مثل دختر خوب به شدت کم شده...اما من همیشه به این اعتقاد داشتم که خدا به هر کسی یکی درست مثل خودش میده

مرسی که وقت گذاشتین

2. کاربر روبرو از پست مفید afagh* تشکرکرده است .

khaleghezey (سه شنبه 11 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)