ببین آقای محمد دوستان راهنمایی های خوبی کردن
بهتره در زمینه های تخصصتون یا در زمینه تحصیلتون مهارتهایی رو یاد بگیرید و با همون مهارتها خودتون رو نشون بدید
شاید به خاطر تربیت خانوادگی آدم مستقلی نباشید ولی فراموش نکنید اهمیت دادن به حرفای دیگران بدترین خصلته حتی اگر آدم فوق العاده فنی و توانایی باشید با حرفای دیگرون ناخودآگاه تبدیل به آدمی افسرده و بی دست و پا میشید اگر" به صحبتهاشون توجه کنید"
برای اینکه بتونی مهارتهای خودت رو بالا ببری یه وقتایی باید توی تنهایی هات با خودت تمرین کنی
ضمنا خلاقیت رو فراموش نکن و توجه کن
مثلا درست کردن زغال برای جوجه : توجه کن که آدمای مختلف برای درست کردن چه راههایی رو استفاده می کنن و کدوم سریعتر و بهتره به این صورت معقول ترین راه رو امتحان کن و انجام بده
تا یه مدت سوتی میدی و خرابکاری می کنی ولی اصلا اهمیتی نداره اعتماد به نفست رو بالا ببر حتی اگر خرابکاری کردی با خنده و مسخره ماست مالی کن
باور کن پسرعمه من خیلی بی دست و پا و تنبله ولی انقدر زبون داره و مسخره بازی درمیاره هیچ کس به تنبلی اش اهمیت نمیده چون همه رو می خندونه پس دیگران نیازی به کار کردنش ندارن میگن فلانی باشه که فقط شاد باشیم
تا یه مدت خیلی سرخورده میشی چون ممکنه با شکست مواجه بشی ولی نباید خودت رو ببازی سعی کن و تمرین کن
به یه نکته مهم هم توجه کن: هرکسی یه مهارتهایی داره قرار نیست همه چیز رو بلد باشی
اگر خلاقیت داشته باشی میتونی در زمینه تحصیلت یا همون کامپیوتر حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشی
من به عنوان یه دختر خونه داری و آشپزی رو خیلی خوب بلدم ولی توی جمع های دوستانه خیلی دل به کار نمیدم چون جذابیتش برام از بین میره در عوض توی این جور جمع ها به خاطر رشته خودم که نرم افزار هست حرفهای زیادی برای گفتن دارم
اشکالات فنی دوستام و فامیل رو برطرف می کنم و چون کار کردن با هر گوشی رو بلد هستم هیچ وقت توی جمع به عنوان یه آدم بی دست و پا تلقی نمیشم
باید مهارتهای جدید رو یاد بگیری و قدم دوم در زمینه مهارتها خلاقیت به خرج بدی

علاقه مندی ها (Bookmarks)