به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 اردیبهشت 95 [ 01:17]
    سطح
    27
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 115 در 35 پست

Array
    خاله قزی ممنونم ازتون.پست های شما رو بعضی جاها می خونم و استفاده می کنم و به نظرم خیلی منطقی صحبت می کنید.من هم دقیقا همین چیزی که شما گفتید رو گفتم.این که امکانش هست اون خونه رو پدرتون اجاره بدن و ما مستقل باشیم هم از طرف خونواده ی من و هم ایشون،ایشون موافقت کردن و مشکلی نبود( پدرم بعدش ناراحت بودن ازم و گفتن دختر وقتی ازدواج می کنه مال خونواده ی شوهرش میشه و جایی که اونا میگن باید زندگی کنه،ایشون گفتن خونواده ی این اقا به هیچ وجه قبول نمی کنن بخوای پسرشونو ازشون بگیری،ولی من اصلا قصدم این نبود باور کنید)
    هدی عزیز ازت ممنونم.کاش می شد توی ی تاپیک در مورد تمام سوالات خواستگاری وزمان مناسب مطرح کردنش و... بحث کنیم.متوجه ام چی میگی اما من خیلی تجربه ام از این موضوع بده.اطرافیان من خیلی از این موضوع ضربه خوردن.دخترایی که فوق العاده سازش کار و عالی بودن به مشکل برخوردن و من به نتیجه ای که رسیدم در این مورد اینه که باید حد تعادل و میانه روی رعایت بشه در روابط با خونواده ی همسر. نه خیلی دور و نه خیلی نزدیک.بایددر عین صمیمیت حریم ها و حرمت ها حفظ بشه از دو طرف)
    دختر بیخیال عزیز جلسه اول مادر و خواهر ایشون اومدن و مامانم ازشون خواسته بودن اقا پسر هم بیان و در صورت توافق بیان توی خونه که ایشون اومدن و بعد از صحبت های کلی من با ایشون رفتیم صحبت کردیم.ایشون کار منو قبول کردن (گرچه خواهرشون همون اول گفتن میخواد خانمش خونه دار باشه، ولی گفتن خودتون صحبت کنید) یعنی کار پاره وقت منو قبول کردن و من هم راضی بودم و همه چیز خوب پیش رفت حتی موقع قرار جلسه دوم هم ازمادر ایشون مامانم پرسیدن که گفتن مشکلی با کار پاره وقت من نیست.اما توی جلسه دوم تصمیمشون عوض شده بود.
    اخر این مطلبم ی چیزی بگم،خیلی دلم می خواست به اون اقا بگم اما هنگ زده بودم و نگفتم مخصوصا برای اقایونی مثل اقای اثر راموشون و... که پستاشونو کم و بیش خوندم
    واسه ی خانم (اکثریت خانم ها که هنوز حس زنانگی رو دارن و پر از عواطف و احساسن) بیشتر از هرچیز همسر، زندگی و بچه هاشون اهمیت داره و اولویت اصلی زندگی اوناست ، نهایت از خود گذشتگیشونو خیلی جاها دیدین و شنیدین.اگر اون خانم ببینه هر کدوم از این اولویت ها داره اذیت میشه و مشکل پیدا کرده کارش که هیچی همه چیزو فدا می کنه و از همه چیز میگذره.فقط واسش ارزش قایل باشید و سعی کنید شرطایی نزارید که حقوق انسانیشو که حق انتخاب جز اولین این حقوقه رو زیر پاتون له کنید.اگر شما به تربیت بچه حساسید باور کنید اون حساس تره.
    برای همتون ارزوی داشتن همسری شایسته می کنم
    ویرایش توسط انتظارسبز : چهارشنبه 19 شهریور 93 در ساعت 12:03

2. 4 کاربر از پست مفید انتظارسبز تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 19 شهریور 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 19 شهریور 93), اثر راشومون (چهارشنبه 19 شهریور 93), شیدا. (چهارشنبه 19 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)