سلام عزیزم
به نظر من شما علاوه بر اینکه اعتماد به نفستون پایینه متاسفانه هیچ برنامه و هدفی برای زندگی خودتون ندارین در واقع سردرگمین.... این یعنی اگر ایده ال ترین پسر هم بیاد و عشق اتشین هم ایجاد بشه مطمئن باش بعد یه مدت شما باز همین وضع براتون حالا با شرایط متفاوت تر پیش میاد....
شما منتظرین یا خانوادتون براتون شرایطو خوب کنن یا همسر آیندتون.... اما اینا همش اشتباهه ... یه روز متوجه میشی که خودت فقط و فقط باید به فکر خودت باشی.....
در مورد خارج رفتنم اینطور فکر نکنین دختر خوب... همه چیز اونطور که میگن عالی نیست...شک کن شما که اینجا درون خودت استقلالی ندارین یه کشور دیگه که کاملا سیستمشون فرد گراییه شما حداقل الان نمیتونین اونجا زندگی خوبی داشته باشید...
از نظر من اصلا نشین به این فکر نکن که چطوری یاد بگیری لوس حرف بزنی یا عشوه بیای... دختر خوب بعشی چیزا ذاتیه و بعضی دخترا کلا اینطورن من و شما که اینجور نیستسم اگر بخوایم اداشو در بیاریم اتفاقا خیلی هم زننده میشه و مصنوعی...
ازدواج با عشق اتشین و اینا هم همه دوست دارن اما باید اهل دوست شدن باشی که تبعاتشم باید بپذیری... بعدشم خیلی از ازدواجای سنتی یا معرفی و اینا بعدا واقعا به عشق زیاد منتهی میشه چون اولش با منطق انتخاب میشه...
خلاصه دوست خوبم صریح بگم بهت انقدر طلبکار نباش از خانواده از اطرافیان از دنیا و ..... منشا همه چیز خود ادمه اینو خودتم میدونی فقط باید باورش کنی ... یه برنامه ریزی واسه خودت بکن و شروع کن .... مراقب خودتم باش![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)