درود بانو
شما 21 سالته و الان مادر هستی اینو بدان که هر کسی مسول زندگی خودشه.شما هم بچه داردی هم شوهر پس اولویت اولت خانواده خودت هستند.من تعجب میکنم چجوری جلوی بچه داد میزنید یا حرف زشت میزنید الفاظ نامناسب بکار میبرید؟!! خانواده شما دیگه 2نفره نیست دقت کنید لطفا بانو شما 3نفر شدید یه کودک یکساله که از دیدکاهش پدر و مادرش همانند خدا هستند و هرکار یانجام بدهند درسته و صحیح هستش از شمایی که در مورد بچه دار شدن و تربیت بچه اینقدر مطالعه میکنید بعیده
لطفا بیشتر مراعات کنید مادر شما اخلاق های احساسی داره خوب داشته باشه حرفهایی میزنه که درست نیست خوب بزنه مهم اینه شما ثبات داشته باشی و بصورت درست با ایشون برخورد کنید.شوهر شما متوجه اخلاق مادرت میشه ولی یه بچه کوچیک نمیشه ازش انتظار داشت متوجه خیلی از موضوعات بشه.
پرخاشگری و عصبانیت
لطفا مهارت های خودت را افزایش بده و انسان قویتری از خودت بساز هم بخاطر خودت هم خانوادت و هم کودکی که دارید.مخصوصا روی خشم و عصبانیت خودت کار کن.اخلاق مادرت که اغییری پیدا نمیکنه پس سعی کن با تغییر دادن و قویتر کردن خودت زندگیت را گرمتر و عشاقانه تر و مستحکمتر کنید.
راستی روی اعتماد بنفس هم کار کن احساس میکنم حرفهای مادرت روی شما تاثیر منفی گذاشته سعی کن خودتو قویتر کنی
اعتماد به نفس
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)