سلام.راستش جواب این سوال میتونه طولانی باشه منابع عقل چیه:دین.احادیث.ضرب المثلها،تجارب افرادمختلف.کتابهای علمی. آزمایشات.مدلهاو... چرا مثلامیگیم تجارب افرادمختلف؟چون ازاین تجارب قواعد تکرارپذیر میشه استخراج کرد
.نمونه اش توی همین تالار: تایپیک دلایل عینی منع روابط دختروپسر.کاری به مذهبی بودن یانبودن دختریاپسربودن متأهل یا مجردبودن استاد دانشگاه یابیسواد بودن نداره ورود به حوزه روابط آزاد باعث درگیرشدن احساس وداستانهای خودش میشه. یه عقلانیت ومعیارها وقوانینی خارج از ذهن ماوجود داره.حالاهرفرهنگ وتمدنی شایدبگه حق بامنه ومعیارهای من کاملتره که اون بحثش جداست..عرف همیشه غلط نیست.نمیشه خیلی هم سازخود رو زد بنابراین این کشمکش وجود داره چقدرازعرف روقبول کنم چقدر افکارمستقل خودم روپیاده کنم.این کشمکش ادامه پیدامیکنه تا نهایتا به یک ثبات نسبی برسی بلوغ عقلی بلوغ عاطفی(بلوغ روانی) بلوغ اجتماعی سه کلمه کلیدی هستندکه میتونی درموردشون سرچ کنی.
اگه مقداری انتزاعی صحبت کردم پوزش میخوام. بنابراین وقتی کسی خودش نباشه یابخاد زیادی خاص باشه بین خودش وجهان پیرامون حجاب ایجادمیکنه،که نتیجه به قول شماگیج زدن یابه قول ما شیش زدن میشه.
حالایه جاهایی اطلاعات مبهمه که فردتقلیدمیکنه روانشناسان میگن اینجا تقلید اشکال نداره نشان ازضعف شخصیت وفردیت نیست:مثلا فرد رفته رستوران دستشویی روبلد نیست نگاه میکنه مردم کدوم سمتی میرن.یارفته یه کشورخارجی مهمونی دعوت شده دوتاچوب بابشقاب غذابهش دادن نگاه بقیه میکنه چطورباچوب غذامیخورن...
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)