سلام دوست خوبم.
مرگ که دعا کردن لازم نداره، خودش سر وقتش میاد. ربطی هم به اینکه ما دلمون بخواد بمیریم یا نمیریم نداره. خودتو درگیر اینجور افکار بیهوده نکن که چیکار کنم زودتر بمیرم و... بگو چیکار کنم بهتر زندگی کنم. مرگ که ساده ترین اتفاقیه که میتونه برای یه آدم بیفته.
مردن که تلاشی لازم نداره، راهنمایی هم نمیخواد. ولی اگه میخوای زندگی کنی، اول از همه با یه اسم کاربری جدید بیا سراغ تاپیکت. یعنی چی که رو خودت اسم میذاری دختر؟ اطرافیانت میان و میرن، معلوم نیست تا کجای عمرت با تو باشن. آخرش با خودت تنها میمونی. سعی کن با خودت مهربون تر باشی. اول از همه رفتارت رو در حق خودت اصلاح کن.
نوشته ت مبهمه، بیشتر حالت تخلیه خشم و درد دل داره. اگه اشتباه نکنم 25 سالته. میشه بگی از نظر تحصیلی تو چه وضعیتی هستی؟
مطمئنی که برای بهتر شدن بیناییت راه حلی وجود نداره؟ یعنی همه راه های درمانی رو رفتی؟ یعنی شما الآن با عینک هم اونقدری نمیبینی که بتونی کارای روزمره ت رو انجام بدی یا اینکه ممکنه کند تر از آدم معمولی عمل بکنی؟
درمورد اینکه گفتی وقتی روی نوشته کتاب، یا گوشی و... دقیق میشی چشمت و حالت نگاهت زیاد جالب نیست، حتی وقتی عینک زدی هم همینطوره؟ من بنده خدایی رو میشناسم که شماره چشمش خیلی بالاست، جوری که کم بینای شدید حساب میشه. جلوی پاش رو به زور میبینه، چشمش هم لرزش خیلی خیلی شدیدی داره. ولی وقتی عینک میزنه حالت نگاهش کاملا طبیعیه. یعنی ممکنه من لرزش چشمش رو متوجه بشم، ولی اینکه به قول شما چشمش فلان طور میشه و اینا، اصلا اینطور نیست.
یه جوری نوشتی فکر کردم که از کتاب خوندن و کار با گوشی و... هم محرومت کردن و گفتن ممکنه باعث بشه چشمت نابینا بشه. واقعا همینطوره یا فقط چون فکر میکنی ممکنه کتاب خوندنت و... حالت عادی نداشته باشه نمیخوای اینکارا رو بکنی؟
درمورد اینکه گفتی دوستان به اون خانم های بیکار پیشنهاد قالی بافی و... دادن، دوست عزیز این کارا به نظر من هنرای خیلی خیلی باکلاسی محسوب میشه. خدایی نکرده نگفتن برو گدایی بکن که. آدم نباید خودشو جلوی بقیه پایین بیاره؛ باید یاد بگیریم بعضی جاها مغرور و از خود راضی باشیم و به هیچ وجه اجازه ندیم کسی حتی فکر اینکه ما رو تحقیر بکنه به ذهنش برسه.
یه مثال ساده میزنم، دیدی بعضی از این سلبریتی های هالیوودی چه لباسای مسخره و زشتی میپوشن؟ یا چرا راه دور بریم، دیدی بعضی وقتا دخترایی که خیلی هم ادعای کلاسشون میشه چه تیپای مسخره ای دارن؟ ولی از بس اعتماد به نفس دارن(یا ادای آدمای با اعتماد به نفس رو در میارن) هیچکس ازشون ایراد نمیگیره. اگه کسی هم چیزی بهشون بگه، راحت در میان که تو از بی کلاسی و نفهمیته که زیبایی و کلاس اینو درک نمیکنی.
من خودم زیاد تو کارای دستی و... مهارت ندارم، ولی اگه بلد بودم قالی بافی کنم یا دستپخت عالی داشتم اصلا خجالت نمیکشیدم ازش پول دربیارم. اتفاقا برای بقیه کلاسم میذاشتم. بالاخره هنره، هرکسی هم این هنرا رو نداره.
الآن شما میگی از نظر بینایی مشکل داری. و احتمالا پزشکت هم گفته نباید به چشمت فشار بیاری. ممکنه کارایی که نیاز به ظرافت داره رو نتونی انجام بدی، ولی این همه هنر و سرگرمی تو دنیا هست. شما چسبیدی به مردن؟
گفتی خودمون رو بذاریم جای شما و نظر بدیم. بذار بهت راجع به سرگرمیا و علایق خودم بگم که شاید بشه ازش پول درآورد و نیازی به بینایی فوق العاده هم نداره:
یادگیری زبان انگلیسی یا فرانسوی و... که بعضی از کلاساش اصلا نیاز به کتاب و دفتر و... نداره. فقط روی اسپیکینگ شما کار میکنن. اصلا چیزی نمینویسی که به بینایی نیاز داشته باشی. فقط آخر هر جلسه بهت یه سی دی میدن که گوش کنی.
یادگیری موسیقی. گیتار و سه تار و... به نظرم برای اعصاب و آرامش آدم هم خوبه. خیلی هم هنرای باکلاس و خاصی محسوب میشه.
بذار یه چیزی هم راجع به شکل چشمات که ازشون راضی نیستی بهت بگم.
یه خط چشم ساده میتونه حالت چشمت رو از این رو به اون رو بکنه. یه خانم بازیگری توی همین تلویزیون خودمون که اتفاقا کلی هم کشته مرده داره، چشماش مشکل داره ولی اینقدر قشنگ به چشماش رسیده که همه فکر میکنن خوشگل تر از این دیگه پیدا نمیشه.
از آرایش کردن هم خجالت نکش. منم آرایش میکنم، عاشق آرایش کردنم. اصلا وقتی حس بکنم افسرده ام میرم میشینم جلوی آینه و آرایش میکنم و حالم بهتر میشه. اصلا هم از اینکه کسی این موضوع رو بدونه خجالت نمیکشم.
ببخشید طولانی شد![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)