سلام.
شرایط اخذ پروانه نظام رو باید از سازمان شهرتون سوال کنی چون مثل هم نیست. اما به طور کلی در جواب سوالاتت می تونم بگم:
1- می تونی عضو بشی و عضویتت مزایایی برات خواهد داشت منجمله درج مدت عضویت در رزومه و شاید عضویت در کمیته ها و کمیسیون های جانبی. اما پروانه نظام -که مهمه- رو بهت نمیدن. تا کی؟
2- تا وقتی که سابقه کاریت به حد نصاب برسه. حد نصاب ممکنه یک تا ده سال باشه که بستگی به مدرک تحصیلی و قوانین سازمان شهرتون داره. حالا چرا باید اینو بگیری؟
3- با داشتن پروانه نظام مهندسی شما قانونا مجوز پیدا می کنی که مجوز صادر کنی! مثلا من میخوام یه سازه بنا کنم شما میای بررسی می کنی و اجازه میدی! فایده اش؟
4- حالا میخوام یه دفتر مهندسی باز کنم اما مهندس نیستم پس نظام مهندسی ندارم. پس نمی تونم برای شرکتم هم جواز بگیرم. چیکار کنم؟ به شما پول می دم و شرکت به اسم شما ثبت میشه؛ بعدش هم خداحافظ! یا اینکه ازت می خوام توی شرکتم بمونی و برای کارهای اجراییم جواز صادر کنی. در واقع انگار داری پروانه رو به من می فروشی.
5- اون دوره ها رو برای کی میزارن؟ "کارت نظام" مثل گواهینامه رانندگی پایه سه و دو و یک داره. احتمالا کلاس ها برای کسانیه که میخوان وارد پایه بالاتر بشن. بدیهیه که هر چی پایه ات بالاتر باشه شرکت و دامنه اختیاراتت هم گسترده تر میشه و درآمدت بیشتر.
6- توی تاپیک دیگه، بهت گفته بودم دنبال کارت نظام باش. اینکار مزایایی داره که چندتاش رو گفتم. اما اگر نمی خوای در زمینه عمران کار کنی لازم نیست چون به قول دوستانت فقط مجبور میشی حق عضویت بپردازی. ضمنا عده زیادی میزارن بعد از تکمیل سابقه کار عضو میشن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)