ترمه ج سلام
خب مثل اینکه تنهایی دوباره به دست شما رسیده .
تنهاییت به خاطر غمیکه مدتهاست داری با خودت حملش میکنی . حتی گریه نتونسته اون غما رو از دلت خالی کنه .
زیاد وارد جزییات نمیشم چون نمیخوام تکرار غم باشم برات
میخوایی از صفر شروع کنی ؟ خیلی خوبه ولی شرطش اینکه دلتو پاک کنی . اگه جایی شوهرت دلتو شکسته ازش بگذری وگرنه باکوچکتری جرقه به دوباره به ته خط خواهی رسید .
بانو رمز موفقیت یه زندگی خوب اینکه با همسرت رابطه خوب داشته باشی نه رابطه ج ن س ی منظورم رابطه کلامی و درک متقابله
اینکه بتونی با شوهرت حرف بزنی شکایت کنی بخندی گریه کنی . قبول دارم بعضی از مردا غرور زیادی دارن فکر میکنن همچی تموما و خونه شون قصرشونه وکسی حق حرف زدن نداره حتی زنشون .
نمیدونم از مشاوره ها برا برخورد صحیح با شوهرت کمک بگیر خصوصیات شوهرتو بیشتر براشون بگو تا بهتر کمکت کنن
تو این مدتی ازدواج کردی قلق شوهرت دست اومده اصلا شناختیش یا هنوز برات غربس .
از اول شروع کردن کمی سخته خیلی باید تغییر کنی باید اول از خودت شروع کنی فکرت ذهنت نگاهت لحن کلامت جملاتت غذا پختنت
پشیمون نشو بانو راهتو ادامه بده ولی تصمیم جدی بگیر طوری برو جلو که اگه به بنبست رسیدی سرت بلند باشه لااقل با خودت بگی من تلاشمو کردم
عذر میخوام خدا جدایی قسمت هیچ کس نکنه بخصوص شما .
ناراحت کدورت پیش اومده نباش شما باهم خوب باشین خانوادها زود فراموش میکنن مثل دعوا های کودکی بچه ها
دیگه هم نگو من تنهام فصل سرد جلومه و از این حرفای پوچ بی معنی زمستون با برف سفیدش تمام ناپاکی هارو میپوشونه
شما تنها نیستی همسرتو داری و اونم دوست داره .
بدرود![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)