منم خوندم شیدا جون:)همونطور که گفتی همسرت خسیس نیست. مشکلی هم با خرج کردن برای شما نداره. اونی که مشکل داره شما هستی که بلد نیستی نیازت را بگی و دوم این که فکر می کنی با صرفه جویی و نخوردن و نپوشیدن شما، همسرت ثروتمند می شه یا در آینده قدردان این همه کمک شما.
اول بهت بگم که در این مورد آقایون متاسفانه متاسفانه خیلی فراموش کارند. اصلا همچین چیزی را اکثر قریب به اتفاقشون نمی بینند و عددی به شمار نمی آرن. این که شما ده سال بعد بگی من فلان روز بلوز نخریدم و شارژ از تو نگرفتم و حتی بگی عروسی نگرفتم ... تا تونستیم این خونه را بخریم یا اون ماشین را، باور کن همسرت بهت می خنده که "دختر تهران" دیوانه شده! فکر می کنه من با پول شارژ گوشی خونه خریدم.
خانوم شیدا راست میگن، اونا خانواده اش هستن بالاخره تا این سن که رسیدن کلی زحمتشو کشیدن پس خرج کردن برای پدر و مادرش یا کمک کردن به خواهرشون اصلا چیز عجیبی نیست، اگه این ها خودشون رعایت کنن درسته لطفشونو میرسونه، اما نمیخواین رعایت کنن خب بازم ایرادی بهشون وارد نیست.
تازه عزیزم شما از گذشته ایشون اطلاع نداری شاید در گذشته خواهرشون هزینه ای برای برادرش کرده که این کمک ها جز اون هزینه هاست.
از طرفی دقیقا قسمتی که از جرفای شیدا و که برات نقل قول زدم درسته، منم این مورد و بارها دیدم آقایون اصلا قدردان این کارها و صرفه جوییا نیستن، اتفاقا تو همین تالار بود خوندم یک خانوم از زبون شوهرش همینا گفته بود که بهش گفتن.
تو سایت های دیگه ای هم خونده بودم، خیلی از مکالمات بین همسران رد و بدل میشه و آقایون میخندن و میگن فکر کردین با صرفه جویی های شما من تونستم فلان سرمایه گذاری و انجام بدم.
نه عزیزم، ایشون با خرید نکردن شما فکر میکنن، شما حتما دلت نخواسته که بخری، نمیدونن که از خدات بوده اما بخاطر آینده صرفه جویی کردی، فردا روز اتفاقا بهت خورده میگیرن که چرا تنوع تو پوشش نداری، مثلا از خواهرم یاد بگیر که چقد بخودش میرسه و....!
تازه شما به اینجاها نرسیدین به اینجا برسی چی میخوای بگی:)))
نه افراطش خوبه نه تفریط، شوهرتون دارن میگن تو خرج نکنی، من برای خواهرم خرج میکنم، پس چه خوبه واسه خودت خرج کنی، باید بهشون بفهمونی که شما متاهل شدی و هزینه هایی رو دوشت هست، اتفاقا الان صرفه جویی نکن از پول خودت هم استفاده نکن، برای هزینه هات از شوهرت پول بگیر بدون تعارف ، چون مردا از زنی خوششون میاد که بهشون وابسته باشه نه اینکه بدتر نشون بده هیچ نیازی بهشون نداره، برای همین بیشتر سمت خواهر و خانوادشون کشیده میشن که بهشون نیاز دارن.نه شمایی که با پول خودت برای خودت خرج میکنی.
آرایشگاه و واسه کی میری؟ واسه شوهر! خب از خودش هزینه اشو بگیر.
لباس و برای کی میخوای بپوشی و شیک باشی؟ واسه شوهر پس هزینه اشو کی باید بده؟ پدرتون ؟ خودتون ؟ یا خود شو
پولای خودتم هزینه جهازت بکن .
تو خرج کن تا شوهر ببینن نه همین شما یکی واسش کافی هستی دیگه خرج و مخارج خواهرشون و انجام نمیدن. یا تا جای ممکن از ولخرجی ها اگه ولخرجی ای هم هست کاسته میشه.
تو لباستو بخر تا پول شوهرت خرج لباس خواهرش نشه!
شوهر شما هنوز نفهمیدن ازدواج کردن چون شما باید بهشون بفهنونین که نفهموندین. ایندفعه هم بیخیال شو ، بذار تجربه ای برات بشه .
با خودت بگو شوهرمه باید برام لباسی که دوست دارمو بخرن. البته ولخرجی نکن ولی در حد معمول و عرفش و در حد جیب شوهر خرج کن تا دیگه پولی برای قرض دادن نمونه شما هم الکی حرص نخوری.
یک داستان برات تعریف کنم شاید بهتر برات جا بیوفته تا دیگه هیچوقت بیش از حد توانت تا جایی که بهت آسیب میزنه تلاش نکنی یا مراعات نکنی.مراعات خوبه ولی بجا و به موقع.
*** یبار تو سایتی داستان زندگی ای خوندم برام جالب بود، خانوم داستان، بخاطر همسرش خیلی مراعات میکرد مثلا حتی تو لباس خریدن، میرفت لباسای کهنه مادرش و میگرفت میپوشید، چون شوهرش درس میخوند و بیکار بود، هیچ توقع مالی از همسرش نمیداشت خودش هم درس میخونو هم کار میکرد، و هزینه تحصیل همسرش هم میداد. بعد چند سال که وضع شوهرش خوب شد، شوهرش بهش خیانت کرد، دلیلشم این بود که میگفت تو زنی نیستی که من میخوام تو پوشش و بخودت رسیدن اصلا تنوع نداری یعنی چی که لباسای دیگران و میپوشیدی یا اینکه برای خودت خرید نمیکردی:( من تنوع میخواستم که تو نتونستی به من بدی. **
ببین عزیزم، شوهر شما زن گرفته، اگه قرار باشه رفتارهای شما هم مثه آقایون باشه که نمیشه، من نمیگم خیلی خرید کنی یا خیلی ولخرجی کنی، اما دیگه یک شارژ گرفتن که چیزی نیست یا باید شما بعنوان یک نوعروس بخودت برسی، تو پوششت تنوع داشته باشی و مطمعن باش با این صرفه جویی ها شما میلیاردر نمیشین.
داستان زندگی خانومی و همینجا میخوندم ، همسرشون ورشکست شده بودن خود خانوم خرید نمیکردن ، صرفه جویی میکردن اما همسرشون هردفعه فلان مارک عطر و فلان ساعت و فلان کت و شلوار و لباس و واسه خودشون میخریدن. تازه به همسرشون خیانت هم با داشتن دوست دختر های زیاد میکرد.:)
بازم میگم ، هدف من از گفتن اینا اینه که اشتباه این خانوم هارو تکرار نکنی، بخودت حتما برس ! مخصوصا که یک نو عروس هستی. ولخرجی نکن ، اما بخودت برس ! و اگه شوهرت با خرج کردن مشکلی نداره پس خرج کن! تعارف و بذار کنار!
تا طوری نشه که فردا شوهرتون بهتون بگن از خواهرم یاد بگیر که چقدر شیک پوش هست.
تازه وقتی از الان ازشون هزینه نمیگیری، ممکنه براشون عادی بشه و فکر کنن چون شما کارمند هستین باید پول تمام هزینه هاتونو خودتون پرداخت کنین و فردا که سر خونه زندگی خودتون هم رفتین همین رویه ادامه پیدا کنه و شما برای خودتون هزینه کنین و همسرتون هم برای خانوادشون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)