با سلام به دوستان
ازهمه کساني که دراين تايپيک شرکت کردند ممنونم
چند نکته :
1- متاسفانه بعضي از ما به اين موضوع عادت کرديم که اگه کسي تقاضاي کمک از ما ميکنه اول سرزنش کنيم که چرا دراين موقعيت هستي وبعد اگه به ذهن مون ويا توانايي مون اجازه داد کمکي بکنيم که اين به نظر بنده کاملا غلط .... همه کساني که در اطراف ما هستن فارغ از جنس وسن وسال .... داراي شخصيت وقدرت تفکر وتدبير هستن وقرار گرفتن در شرايطي ويا مشکلي دليل بر بي تدبيري ويا مساعد بودن شرايط باز خواست براي ديگران نميشه .... کاش ما ياد بگيريم بي دريغ وبي غرض کمک کنيم وقبا از اينکه به دنبال کشف ماجراهاي خاص وبي دليل بگرديم ..ببينيم چه کمکي ميتونيم بکنيم
2- من در بالا ذکر کردم که نسبت نزديکي به ايشون دارم ... گرچه اگر نسبتي هم نداشتم باز براي هرشنونده اي اين موضوع قابل تامل وتدبر بود وقطعا سعي ميکرد نظر وراهنمايي مثبتي ارائه کند
3- من کاملا به زواياي مسايل ايشون اشراف دارم وعلت طرح اين موضوع توسط اينجانب صرفا مشارکت ساير دوستان وبيشتر خانم ها واز جنس خودش بود تا ببينه خانم هاي ديگه چه نظري دارند وچطور به اين قضيه نگاه ميکنن وبعضا اگه شرايط مشابهي ويا تجربه اي دراين خصوص دارند اعلام کنند تا ايشون از سايرين هم دلايل وواقعيت ها رو بشنوه تا بي خود وبي دليل خودش رو گول نزنه وببينه سايرين چه نظري دارند
4- دوستاني ! که اعلام کردند چرا من کمک ميخوام بکنم ... علاوه بر دلايل شخصي ..يه دليل عمده وفراگير داره ...اونم انسانيت واينکه هرکس ديگه هم باشه قطعا نميتونه بي تفاوت باشه ....حالا چه اهميتي داره گوينده کي باشه ...مهم اينه که شنونده احساس خطر بکنه وبخواد براساس نوع دوستي حمايت معنوي خودش رو ابراز کنه ..
5- دوستاني که نظر دارن اين قضيه ممکنه درست بشه لطفا بفرماييد:
٭کسي که درسن 32 سالگي هيچ کاري جز تفريح نداشته وهرچي درآورده همش خرج خودش ولباس وخوش گذروني شده چجوري يه شبه ميخواد متحول بشه وبه زندگي بچسبه !!
٭کسي که دراين سن همه جور ارتباطي وتفريحي رو تجربه کرده چجوري ميخواد همه رو تعطيل کنه وبه يه شخص بسنده کنه ومسئوليت زندگي رو به عهئه بگيره !!
٭ کسي که دنبال يه دختري ميگشته که خونه وماشين ودرآمد داشته باشه وهنوز سر زندگي نرفته ... چشم اميد به درآمد خانومش داره چطور ميتونه عزت نفس داشته باشه وزندگي اش رو اداره کنه !!
٭ کسي که دائما بدليل ارتباط با جنس هاي مخالف حس بدبيني وشک نسبت به شريکش داره ومرتب تحديد به کشتن طرف مقابل درصورت ترک کردن و... ميکنه چطور ميتونه مرد خوبي براي خانواده اش باشه !!
٭ کسي که به همراه خانواده از خوردن مشروبات لذت ميبره ... فارغ از تاثيرات شخصيتي وحرمت ديني شراب ونهي شدن آن ..... صرفا به دنبال تفريح وخوش گذروني شخصي اش هست چطور ميتونه يه شبه متحول بشه وخوشي وتفريحات اش رو با خانواده اش قسمت بکنه ...!!
به هرصورت از دوستان علي الخصوص خانم هاي سايت درخواست ميکنم دراين مورد کمک وراهنمايي بکنن ......نظرات خودشون رو دراين موارد وموارد مشابه مطرح کنن