با سلام و تشکر از همگی
من خیلی دعا و نذر کردم اما فایده ای نداشته. رفتار پدرم با ما بد نیست و احساس میکنم شاید یه جورایی از ما میترسه و فقط ما نیستیم این بلاها رو سر مادرم میاره.خواهرم مهر امسال ارشد قبول شده و رفته شهر دیگه، به همین خاطر رفتارهای پدرم بسیار بسیار بدتر شده و مدام کتک و دعوا داره و اصلا اصلا با مادرم حرف نمیزنه. البته پدرم از من خیلی ترسی نداره و جلوی من هم مادرم رو کتک زده و از خونه بیرون کرده. این صحنه ها هنوز جلو چشممه و واقعا دلم به حال مادرم میسوزه.
بارها بهش گفتم که بیاد پیش ما. اما میگه تو که شوهر داری و ابروم پیشش میره و از طرفی خواهرم هم خوابگاه هست و امکان نداره بره پیش اون. مادرم با عمم صحبت کرده و اون هم به پدرم گفته که بچه ها ازت ناراحتن اما رفتار پدرم با مادرم بدتر شده و به گفته مادرم از دست ما هم خیلی ناراحته و فکر میکنه ما مادرم را پر میکنیم. ولی اینطوری نیست. پدرم حتی کارت حقوق مادرم رو که 30 سال رفته سر کار برداشته و برای دکتر رفتنش هم با منت خیلی خیلی زیاد بهش پول میده (پدرم مرد خسیسی هست).
دلجوی عزی من نمیدونم علت اختلافاتشون چی هست. چون از وقتی یادم میاد این دو تا دعوا داشتن. وقتی که بچه بودم شبا از ترس اینکه وقتی ما میخوابیم دعواشون نشه تا ساعتها بیدار میموندم و مراقب مادرم بودم. اخه بعضی شبها دیده بودم که پدرم به درو از چشمان ما، مادرم را تو اتاقی که بخاری و ... نداشت مینداخت و در قفل میکرد(تو زمستان-شهر ما بسیار سردسیری هست). پدرم کلا اخلاقش خیلی تنده. با همه دعوا داره و الان با بیشتر فامیل قهره. کلا یه روز با یکی خیلی خوب میشه و بعد از مدتی باهاش قهر میکنه.
دوستان من واقعا به راهنماییتون احتیاج دارم. خواهشا کمکم کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)