به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 شهریور 97 [ 21:11]
    سطح
    46
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    21

تشکرشده 123 در 60 پست

Array
    سلام خانومی

تو بخشی از مشکلاتی که شما مطرح کردی من هم همین مشکلات رو داشتم. یه جاهایی پررنگ تر یه جاهایی کمتر.
    الان از دوران عقدم گذشت. تازه دارم با همسرم زندگی می کنم چون از خانوادش دور شدم. کل دوران عقدم بخاطر این رفتارای ناپسند خانواده همسرم زهر مار شد برام. ولی ای کاش درایت بیشتری داشتم و از این فرصت برا خودم خوب استفاده می کردم اما متاسفانه من فقط حرص می خوردم و ناراحت میشدم و اونا عین خیالشون نبود.

پیشنهادم برای اینکه کمتر اذیت بشی و اسیب ببینی اینا هست:

- خیلی خیلی رسمی و محترمانه باهاشون برخورد کن. اصلا اجازه صمیمی شدن نده. به همسرت بگو جایی میخایم بریم دوست دارم دوتایی باشیم. برا منم همینطوری بودن همه جا باهم . اما تفریحها و بیرون رفتنا رو اصلا اجازه ندادم یعنی دستم اومد باید چکار کنم. اگر چه اونجا که نمیومدن هم نظریات صادر میکردن که نرین برین کی برین کی بیاین....

- حرص نخور. بی خیال باش. یه طورایی نسبت به همه حرفایی که میزنن بی توجه باش. برات مهم نباشند. فاصله بگیر. از حرفایی که میزنن میخان به هدفشون برسن. مثلا فلان چیز را باید بخری یا فلان رفتار رو باید انجام بدی. ببین عزیزم هر کاری که می دونی درسته انجامش بده. جهیزیه در حدی که می تونی دوست داری ببر. هر چی دلت خواست بخر. من هم همینطوری بودم تو جهیزیه خواهر شوهرم بودم میدونم هیچی نداشت اما با دیدن وسایلم با اینکه میگن ما فلان چیز رو برا دخترمون نگرفتیم البته پیش خودشون که من متوجه میشم اما اصلا کم نمیارن میگن جهیزیه ای که ما دادیم و هیچ کس نداد در حالیکه نصف من هم وسیله ندادن. من برای بستن دهنشون خیلی وسیله خریدم اما الان پشیمونم. چون مستاجرم. ظرف زیاد خریدم اصلا بکارم نمیان دائم هم مدلهای جدید میاد دیگه نمی تونم بگیرم.

- به همسرت بدی خانوادش رو نگو اصلا. خودت بدون کجا باید چطوری رفتار کنی. من گفتم نتیجه عکس گرفتم. چون هیچ تاثیری تو دخالت نکردنشون نداشت فقط خودم رو بد کردم در حالیکه همسرم همه حق رو به خانوادش میداد. و بیشتر پاشونو تو زندگیم باز میکرد. ساید تونو همسرت باید می خرید که خواهر شوهرت اومد؟ یه چیز بهت بگم برا ما سه تا وسیله رو داماد باید بگیره رسمه. پولشونو همسرم داد. مادرشوهرم خودش با خواهر شوهرم خریدن اصلا به من اطلاع ندادن. بماند که چقد ناراحتم کردن و ... ولی با کمال پررویی حرف میزدن و حق به جانبی که مگه تو داری جهیزیه میخری ما رو میبری که ما تو خرید یخچال تو رو ببریم!!!!!!! هفته اول استفاده از یخچال اشغالشون خراب شد و دوباره درستش کردیم اما کم نمیان.

- اگه اخلاق دخالت کردن دارن زندگی نزدیکشون سخت میشه برات. من دو هفته بودم سخت گذشت برام. هر چی دورتر باشی بهتره.

-از همسرت دور نشو. دلش رو بدست بیار. بخاطر حرفا و رفتارای اونا از همسرت ناراحت نباش. فقط با هم خوش بگذرونین. بی احترامی به خانوادش نکن. همیشه لبخند بزن. اما در هیچ موردی نه ازشون نظر بخواه نه تو کاراشون نظر بده. قدر این لحظات رو بدون. برای خودت تلخش نکن.

خوشبخت بشی خانمی

2. 3 کاربر از پست مفید پرواز1 تشکرکرده اند .

me.amiri (دوشنبه 05 آبان 93), sevil73 (یکشنبه 25 آبان 93), آویژه (یکشنبه 04 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)