سلام شهرزادجان
من جای داداش کوچیکتم.این تاپیک قبلیتو که خوندم واقعا تحسینت کردم.تو جای استاد منی.من واقع در برابر مهارت زندگی تو خودمو خیلی خام و ابتدایی می بینم.
چی بگم والا.بعد از هشت سال زندگی.....................
کاش شوهرت الآن جلوم بود..............خیلی چیزا تو دلمه که باید بهش بگم..................
زندگی کردن.............................چیزی که خیلی از ماها بلد نیستیم...............
ببین خواهر به شوهرت بگو بیاد این تاپیکاتو ببینه............به جان خودم خیلی می تونه مفید باشه..........
اگه تو این حرفارو که واقعا حرف دلته بخوای بهش بزنی فکر میکنه می خوای موقعیتت رو تثبیت کنی اما اگه شخص سومی مثه دوستان همدردی تایید کنن حرفاتو شوهرت واقعا می فهمه که داره کوتاهی میکنه........
البته
باید بگم در کنار این صفات خوبت یه سری صفت های یه کوچولو بد هم داری
یکیش اینکه الآن تو این دو تا تاپیک کاملا داری یه طرفه پیش قاضی می ری .یعنی این شوهری که هشت ساله داری باهاش زندگی میکنی یه صفت خوب هم نداشت که در کنار بدی هاش یه اشاره بهش بکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینه که میگم باید مهارت پیشرفته ارتباطی رو بیشتر یاد بگیری.
من عمرا شوهرتو ندیدم ولی تو همین دو تا تاپیک ببین چند تا صفت خوب همسرتو تونستم غیر مستقیم تشخیص بدم.هر کدوم اشتباهه بگو:
اهل کار و بار هست منظورم اینه که از نظز مالی خیلی در مضیغه نمی زارتت
یه روزی اینقد با کمال بوده که از صمیم قلب دوسش داشتی.الآنم داری ولی خب یه ذره با کاراش کمرنگش کرده.به دست آوردن دل یه زن اونم با خصوصیات شما خیلی هم کار آسونی نیست.ببین چه قد خوب بوده که حاضر شدی باهاش ازدواج کنی.
با اینکه صبح تا شب سرکاره هیچ وقت منت سرت نمی زاره .نبایدم بزاره ولی قبول کن که خیلی از مردا می زارن و شوهرت این جوری نیست.
با این خصوصیاتی که گفتی فکر نکنم اهل جنگ و دعوا هم باشه.این خودش خیلی خوبه.
اگه بهش ناراحتی تو بگی تا یه مدت رعایت میکنه.این نشون می ده که بابا اونم خوشیتو می خواد.حالا اینکه بعد از مدتی دوباره یادش میره خب شاید بنده خدا مشکل حافظه داره.نمیشه مطمئن بود.میشه؟
موقعی گفتی ازت طلاق نمی گیرم ولی بگو چی کار میکنی تا منم تکلیف خودمو بدونم چی کار کرد؟
خندید و گفت در مورد من چی فکر کردی؟
به نظرم زیباترین حرکت ممکن رو انجام داد
جمله ای بهتر از این برای القای وفاداری از جانب شوهر در دل زن نیست.رو همین یه نصف جمله می تونم قسم بخورم که شما تا صد سال دیگه هم زن و شوهر خواهید موند خواهر عزیز.نمی گم عزیزم چون عزیز من نیستی عزیز اون شوهرت گلتی.
اینقد تو ذهنت از شوهرت سیاه نمایی کردی که راستی راستی باورت شده دوست نداره
ببین رفتارای شوهرت غلط
ولی اصل عشقش به خودت رو که دیگه زیر سوال نبر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حساب عشقتون جداست به خاطر هر موضوع پیش پا افتاده ای پای عشق مقدس رو نکش وسط!!!!!!!!!!!
خب تاپیک داره کم کم رمان میشه
دلم می خواد پیشنهاداتم رو خلاصه بنویسم.اگه خلاصست فکر نکن همین جوری یلیخی نوشتم.اول روش فکر کردم بعد نوشتم.شما هم سعی کن روشون فکر کنی.
اول اینکه حتما کتاب روابط زناشویی موفق نوشته دکتر جان گری رو مطالعه کنی تموم چیزایی که می خوام بگم اونجا مفصل نوشته
دوم حق تا حد زیادی با توه ولی خودتو کاملا مبرا از اشتباه هم ندون.می تونستی بهتر از این هم مدیریت کنی!
سوما (اوصیکم به مشاوره.)حتما حتما حتما
چهارم بگو شوهرت بیاد ببینیم حرف حسابش چیه مرد قدر نشناسوآدم یه همچین زن منطقی داشته باشه بعد محلش نده.مسافرت نره.
پنجم الآن یه ایراداتی از تو به ذهنم رسیده حال ندارم بنویسم.خواهش می کنم هر دوتاتون مخصوصا شوهر گلت رو بگو که برید این مهارت هارو یاد بگیرید.دارم میگم خودت این مهارت هارو بهش بگی فایده ندراه باید یه شخص سومی مثه مشاور توجیهش کنه.
ششم.چرا حرفی از کوچولوت نزدیم.چرا واقعا؟این هلوه که بنا هست بیاد مثه چسب زندگیتونه .محکم بچسبش.
هفتم اصلا سرد نشو.حس انتقام اصلن .به خدا قسم راهش این نیست.محبت شوهرت رو می خوای .راهش اینه تقدیرش کنی.بهش حس رییس بودن بدی.به خدا راهش انتقام نیست.زندگیتو خراب نکن.
و در پایان:
اگه بدونی چقدر شخصیتت و رفتار و کردارت رو تحسین کردم در طول نوشتن این تاپیک.اصلن حوصله نداشتم.شدید خسته بودم.اما با خوندن تاپیک قبلیت طوری انرژی گرفتم که الآن ساعت یک بعد از نصف شب دارم این تاپیکو می زارم واست.بلند ترین تاپیکی بود که تا به حال زدم.بیا و خوبی هاتو ادامه بده.تو که هشت سال دووم آوردی چند وقت دیگه هم این خوبی هارو در کنار توصیه ایی که بهت کردم ادامه بده.به خدا حیف زندگیته.من دلم می سوزه.نمی دونم چه طوری دلت میاد بخوای این شخصیت زیبات رو بزاری زیر پا.تقدیر.تقدیر تقدیر از شوهرت رمز موفقیتته.مرد تقدیر می خواد.اون موقع جونشم واست میده.مشاوره حتما برید.کتابرو حتما گیر بیار.از ته دل امیدوارم خوشبخت شید.پیشاپیش تولد کوچولوت هم مبارک.
بقیش با خودتونه.این شبا واسه همه دعا کنید که عاقبت به خیر شن.یا علی
- - - Updated - - -

و اینها خیلی کلیشه این. آدم احساس میکنه داره تو سریال ایرانی بازی میکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)