خانم شیدا واقعا از طرز فکر شما متاسفم. حرفهای شما هیچ کمکی به من نمی کنه . من واقعا تو دو راهی گیر کردم و هیچ نیازی ندارم بیام اینجا و دروغ بگم. راستش من میخواستم پیش یک مشاور واقعی ازدواج برم تا شاید بتونه کمک کنه یک تصمیم بگیرم. ولی وقتی فکر میکنم آدمهایی مثل شما ممکنه بخوان به من مشاوره بدن پشیمون میشم چون نه تنها کمک نمی کنند تا یک تصمیم بگیرند بلکه احتمالا بخاطر مشکلات شخصیتی خودشون تصمیم گیری را برای من مشکلتر هم میکنند.
حرفهای مثل "اصولا آقایون وقتی می خوان...." نشون میده که احتمالا بخاطر تجربیات شخصی شما عقده ای پیدا کردی که فکر می کنی همه آقایون اینجوریند یا اونجوریند. پیشنهاد می کنم شما پیش یک روانشناس بروید چون حدس بزنید ؟ اقایون همه یک جور نیستند!
از بقیه دوستان که سعی کردند کمک کنند بسیار ممنونم. راستش از حرفهای خانم شیدا که من را به متهم به دروغگویی می کنه خیلی عصبانی شدم و شاید دیگه برنگردم ولی اگه برگشتم باز هم صحبت می کنیم.
بخصوص آراس جان دوست داشتم با شما که تجربه مشابهی داشتی بیشتر صحبت کنم. ولی حقیقتش اینه که برای من هم آسون نیست که یکدفعه رابطه را قطعش کنم و واقعا تو یک دو راهی بدی گیر کردم.
باز هم تاکید میکنم در طول این مدت حتی یکبار نه تلویحی نه به صورت روشن حتی اشاره ای نکردم که من میخواهم باهاش ازدواج کنم یا همیشه پیشش بمونم یا حتی این احتمال وجود داره. هرگز.

علاقه مندی ها (Bookmarks)