جالبه خیلی از آقایون میرن خواستگاری وقتی که طرفو پسندیده باشن،دیگه خیلی محتاطانه صحبت میکنن و نظر میدن!تا مبادا دختر رو از دست بدن! یعنی اکثریتشون همینطورن... اونوقت دقیقا همین کارشون باعث میشه دخترو از دست بدن
ولی به نظر من اگه خیلی خیلی تابلو عمل نکنن، و هر چی شما بگید بگه نظر منم همینه، در بقیه موارد طبیعیه و مشکل خاصی نیست
نقل قول نوشته اصلی توسط سرگشته 2011 نمایش پست ها

در نهایت بچه ها من فکر میکنم علت بی میلیم و اینکه نمیتونم جذبش بشم اینه که حس میکنم اون جسارت و جذبه ی مردونه و اعتماد ب نفس لازم رو نداره ک آدم بتونه بش تکیه کنه نمیدونم ولی فک کنم این مهم ترین چیزیه ک ی زن از مردش انتظار داره
مثلا وقتی ازش در مورد محل زندگی پرسیدم گف بستگی ب زندگیه مشترکم داره ازدواج منو تثبیت میکنه خودش جرات نمیکرد بگه کجا دوس داره باشه نکنه نظر من منفی بشه، ولی من دلم میخاست خودش اینقد جسارت و اعتماد ب نفس داشته باشه ک مثلا بگه من این برنامه رو دارم این جا هارو ترجیح میدم ب این دلایل و ....
این انتظار زن از مرد خیلی درست میگید،همه خانوما همینو دوست دارن،
به قول فرشته اردیبهشت عزیز در این مورد خیلی خوب درکت میکنم!
شما میتونید غیرمستقیم بهش بگید که گاهی شنیدن نظر مخالف شما واستون جذاب تر از موافق هست، بگید واقعا راحت باشه و در همه مسائل راحت صحبتش رو کنه
وقتی گفتن محل زندگیشون هنوز مشخص نیست و بستگی به ازدواجش داره، از دو دید میشه بهش نگاه کرد
یکی اینکه به گفته شما ترسو هست و اعتمادبه نفس لازم رو نداره که حرفش رو بزنه
یکی دیگه هم اینکه شاید واقعا یه فکری و برنامه ای داره که قبل ازدواجش احتمال داره با توجه به محل زندگی همسرش،جابجایی داشته باشه. و فعلا نشه تصمیم بگیره،
هم اینکه نظر همسرش واسش خیلی مهمه برای انتخاب محل زندگی. این به نظرت بَده؟؟ شما به این دید هم نگاه کنی،می بینی که واسه نظر همسرش احترام قائله،و حتما در آینده با مشورت هم میخواد تصمیم بگیره. که این خیلی هم خوبه

متوجه شدم صحبتاش خیلی شبیه صحبتای همسر من تو خواستگاری بود! واسه همین واست پست گذاشتم
اگه واقعا اون طوری که گفتم باشه و حرفاش از روی اعتماد به نفس پایینش نباشه، بعدا می بینی که اینها یه امتیازه واست تو زندگی،و خوبه

حست هم به نظرم طبیعیه، بذار یه مدت دیگه رفت وآمد داشته باشید ،اون موقع تصمیم بگیر