سلام دوستای گلم
بازم مرسی از همتون
نمیدونم چی بگم. همتون گفتین برم تو جمع.ولی واقعا مشکل اساسی من اینه که خیلی خیلی خیلی بی بی فیس هستم و به جای 28 سال 16 سال نشون میدم.وقتی تو جمعی حاضر میشم واقعا کسی نمیدونه که من موقعیت ازدواج دارم.همه فکر میکنن یه دختر دبیرستانی هستم.کی به یه دختر دبیرستانی پیشنهاد ازدواج میده؟فقط افراد فامیل میدونن که سنم بالاست اونام جز تیکه انداختن کاری بلد نیستن.اونا از حسادت واسه من خواستگار پیدا نمیکنند.
علی عزیزم: از لحاظ پوشش و ضاهرو رفتار مشکلی تو خودم نمیبینم.تنها مشکل من اینه که دیده نمیشم
گاهی به سایتهای اجتماعی سر میزنم و با افراد محترمی هم صحبت میشم بدون استثنا میگن که دختر پرانرژی و شادی هستم.بدون استثنا خواهان این هستن که رابطشون با من حفظ بشه ولی خودم از دوستیهای اینترنتی میترسم
بخدا دارم دیونه میشمواز یه طرف فشار خانواده از یه طرف نیازهای خودم از یه طرف تیکه انداختن مردم
- - - Updated - - -
واقعا تعجب میکنم که میگید تقصیر خودمه.آخه یه دختر جز خوب بودن چیکار میتونه بکنه که خواستگار داشته باشه؟آخه خودم بگم خانم فلانی من سنم بالاستو برای پسر شما مناسبم؟پسراییی که موقعیت ازدواج دارن فکر میکنن من دختر بچم.پسرای کم سنم که ماشاالله میخوان بیان تو چشم.آخه من چیکار کننننننننم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)