گوش ماهی عزیزم انشاالله خدا زیاد کنه گلم
خدا نی نی گلتو برات نگه داره و سایه پدر و مادرش بالا سرش باشه(الهی آمین)
قدر این لحظاتو بدون دیگه بر نمی گردن تا می تونی از بازیگوشی ها و ناناز بازیهاش لذت ببر...
عزیزم نی نی رو یک ساعت به من قرض میدی!!! فقط میخوام قربون صدقه ش برم و باهاش بازی کنم و ببوسمش همین !!
شدیدا دلم هوس نی نی کرده همسایه مون هم یه نی نی نداره برم باهاش بازی کنم !! البته نی نی داره اما نی نیه فقط 23_24 سالشه
نه تنها من، نی نی ها هم وقتی میان بغلم دلشون نمیخواد ازم جدا شند
بحث بحث آتیش و سوختگیه!!!
یادمه تازه عروسی کرده بودیم اون موقع 16 سالم بود همسرم تا دیر وقت سر کار بود(اون موقع خدمات کامپیوتر داشت) منم حوصله م سر می رفت جایی زندگی می کردم که از مادرم خیلی فاصله داشتم و خونه مادر همسرم دو تا کوچه پایین تر بود اما تک و تنها بودم...
یه شب خیلی حوصله م سر رفت به سرم زد آتیش بازی کنم رفتم سینی بزرگ استیل رو آوردم و دستمال و کاغذ و پنبه رو تیکه تیکه کردم و ریختم تو سینی و آتیش زدم جاتون خالی خیلی خوش گذشت!!!
آتیش بازیو خیلی دوست دارم وقتی میریم باغ پدرم من و پسرم سریع می ریم آتیش روشن میکنیم
یه بارم آتش زنه رو مستقیم جلو شعله آتیش گرفتم چشمتون روز بد نبینه آی سوختم بد سوختما !! همسرم و بابام دعوام کردند (دعواشون رو دوست داشتم
هنوزم شیطونما مثلا الآن دلم می خواد برم شهر بازی و ( ترن،رنجر،کشتی پرنده) سوار شم اما باید مراعات سنمو بکنم ... دیگه پیر شدم!!!و فقط نگاه می کنم و دلم آب میشه
این مشترک آزاد چقدر ناز و جیگره چقدر بهمون میاد
آقای مدیر یک کمی اون طرف تر ببرینش از کادر بیرون زد![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)