خواهش میکنم عزیزم.
همونطور که گفتم تغییرات تدریجی اتفاق میفتن.سخته بگم دقیقا چطور تغییر کردم.ولی وقتی میبینی زندگیت اون جوری نیست که میخوای و مواردی پیش میاد
که تصمیم اشتباه میگیری،متوجه میشی احتیاج به یه تغییر اساسی داری.
به خیلی چبزها که بهشون باور داشتی شک میکنی.من یه سری باورها و قضاوت ها داشتم که براشون استدلالهای محکم و قانع کننده ای داشتم.
و میتونستم بقیه رو هم قانع کنم.مثل تو
ولی در نهایت چی به دست میاریم؟ببین اگه بخوای هیچ وقت ازدواج نکنی و یا دوست صمیمیی نداشته باشی،میتونی به این روال ادامه بدی.
ولی به هر حال الان تو یه چیزهایی به بن بست خوردی که اینجا کمک میخوای.
منم یه وقتی حس کردم خیلی از نظراتم که بهشون باور داشتم اشتباه بوده.به هر حال عقایدمون روی
رفتارها و تصمیماتمون هم اثر داره.مثلا در مورد ازدواج
من وقتی تصمیم گرفتم یه سری تغییرات تو خودم به وجود بیارم،سعی کردم بهتر بشنوم،به ایده های بقیه خوب گوش بدم و بهشون فکر کنم.بدون اینکه بخوام صرفا نظر
خودم رو به خودم و بقیه ثابت کنم.
میدونی ما بعضی وقتها تمایل داریم خودمون رو قول بزنیم و به خودمون بقبولونیم حق با ماست.
برای تغییر باید یه کم فروتن تر بشی.بقیه رو قضاوت نکنی.
آره.میتونی وقتی یه نفر چیزی میگه که به نظرت درست نیست،سکوت کنی.یا اگه خیلی برات مهم بود که نظرت رو بگی،بهش بگی نظر شما محترم ولی من اینجوری
فکر میکنم.
بقیه نظرهاشون ناقص نیست.فقط با تو فرق داره.همین.
ببخشید که این رو میگم.راجع به خودمم یه وقتی به این نتیجه رسیدم.ببین ما تا الان نتونستیم با وجود خواستگارهای زیاد کسی رو به عنوان همسر بپذیریم.
بقیه ای که فکر می کردیم از ما کم هوش ترین،خیلی هاشون ازدواج کردن و نسبتا از زندگی شون راضی هستن.پس ببین مشکل از کجاست و خودت رو کامل تر
از بقیه ندون.
وقتی میبینی مثلا دوستت از تو خوشحال تره و از زندگیش راضی تره،به جای اینکه فکر کنی سنگین نیست و رفتارهاشو نپسندی،به این فکر کن چرا اون خوشحاله
و تو نیستی؟
نمیخوام بگم تو هم مثل اونها رفتار کن.فقط دارم میگم قضاوتشون نکن.اینجوری خیلی تنها میمونی.
سعی کن یه کم دختروونه تر رفتار کنی به جای اینکه فکر کنی رفتارهای دختروونه بقیه
جلف بازیه و تو باید سنگین رنگین باشی.البته من خودم دارم رو این مورد کار میکنم هنوز.
نمیگم باید جلف و سبک باشیم.فقط باید یه کم زنونه تر رفتار کنیم،لطیف تر و طناز تر.

علاقه مندی ها (Bookmarks)