چقدر زود تموم ششششششد؟؟؟؟ مطالبتونو واقعا دوست دارم، تازه داشتم میرفتم صفحه بعدی دفترم واسه نوشتنه نکته ها، دیدم مطلبتون تموم شد.
ببخشید روزی یه دونه جواب میدم، آخه کلی رو حرفاتون فکر میکنم، تحلیل میکنم بعد میام که بگم چی فهمیدم از حرفتونو فکر میکنم کجاها کمک میخوام.
- گوش دادن به ایده دیگران فکر خیلی خوبیه. از دیروز واقعا دارم تمرینش میکنم و بیشتر گوش میدم.مرسی
-قضاوت کردن هرچیزی در آن واحد کلا وظیفه من شده!!! یکی از چیزایی که باید روش کار کنم همینه، هرچی میشنوم بدون اینکه یه کم مثبت حتی به جریان فکر کنم، سریع بعد منفیشو برداشت میکنمو زودم اعلام میکنم!!!قضاوت کردن خیلی بده، میدونم زندگیه مشترکمم خیلی با مشکل مواجه میکنم با اینکارم اگر اصلا نشه.
البته اینا همه سرفصل مشکلاتمه، چه جوری حل شدنشو دیگه نمیدونم، فعلا فقط دارم شناسایی میکنم، ماشاا... یکی دوتا نیست که یه لیست سیااااهه واسه خودش!!!
- گل گفتی آنیتا جان واقعا دیدییییی؟ اونایی که اصلا فکرشو نمیکردم که به اون درجه پختگی حتی برای یه بحث ساده رسیده باشن، ازدواج کردن چقدرم خوش بختن، اما من خودم ... شاید قدیما میگفتم شانس دارن، اما الان واقعا میبینم یه جایی مشکل داره توی زمین من...
- دخترونه رفتار کردن؟ راستش فکر میکنم اصلا در شان من نیست رفتارهای اونا، یه جور لوس بازیه. شاید من دخترونه رفتار کردنو اشتباه معنی میکنم.نمیدونم.
اما زیاد شنیدم که خیلی هم مورد مهمیه در زندگیه مشترک که زن باشی و زنانه رفتار کنی نه اینکه زن باشیو مردانه رفتار کنی.
- راجع به کودک درون یه چیزایی خوندم، چیز زیادی دستگیرم نشد فقط متوجه شدم کودک درونمم پنهان شده، مثلا من گاهی دوست دارم وقتی تو ماشینم با آهنگ وقتی کسی کنارمه بخونم یا برقصم، اما نمیتونم و میگم زشته،حتی اگر شب باشه و لزوما کسی منو نبینه از بیرون. جالبه که این موضوعو دیشب وقتی کنار دوستم نشسته بودم و ایشون خیلی راحت با آهنگ میخوندو شاد بود فهمیدم.
حس میکنم اون کوچولوی درونمو زیاد سرکوب کردم، اما متاسفانه جایی مطلبی برای کمک به کودک درونم پیدا نکردم. اگر کسی مطلبی داره خوشحال میشم برام بذاریدش.

قضاوت کردن خیلی بده، میدونم زندگیه مشترکمم خیلی با مشکل مواجه میکنم با اینکارم اگر اصلا نشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)