عزيزم سلام
ببين عزيزم شما الان اول راهي و بايد فوق العاده مراقب رفتارت باشي چرا كه هر حركت اشتباهي از تو سر بزنه تو ذهنشون مي مونه و حتي ممكنه بعدا باعث فاصله ي بين تو و همسرت بشه
حتي اگر حس مي كني اونا واست ارزش قائل نيستن تو مثل اونها نباش ضمن اينكه هيچوقت ناراحتي از خانواده ي همسرت رو جلوي همسرت ابراز نكن
اين خيلي خوبه كه شوهرت نظرتو مي خواد و حتي خودش هم بدون تو حاضر نيست بره نشون ميده واست ارزش قائله
من اگر جاي تو بودم مي رفتم چون همونطور كه گفتي شوهرت خوشحال ميشه و ضمن اينكه متوجه عواقبش هم باش با نرفتن تو ممكنه اونا از تو دلخور بشن و باعث ايجاد يكسري كدورت ها بشه عزيزم اگر توي همين تالار يه نگاهي بندازي ميبيني چه قدر زيادن زندگي هايي كه از همين دلخوري هاي كوچيك شروع شده و تلافي پشت تلافي و بزرگ و بزرگ تر شده تا جايي باعث از هم پاشيدن زندگي دو نفر شده
اينكه مي گي اونها بايد نظرتو مي پرسيدن درست اما عزيزم شما كه با مادرشوهرت زندگي نمي كني مهم همسرت هست كه اونهم نظرت براش مهمه و شايد هم اصلا اونا از شوهرت خواستن كه با تو حرف بزنه و نظرتو بپرسه براي همين ديگه چيزي بهت نگفتن
هميشه سعي كن به اين قضايا با ديد مثبت نگاه كني مثلا اگر مادرشوهرت انتقادي ازت كرد با خودت فكر كن كه خيرتو مي خواسته و با روي خوش بپذيرش
هميشه سعي كن رابطه تو با مادرشوهرت خوب نگه داري و حتي اگر كاري كرد كه باعث ناراحتيت شد به روي خودت نيار و سعي كن فراموش كني چرا كه معمولا مسائل جزئي ان و ارزش دلخوري و قهر و دعوا رو ندارن
و باز هم تاكيد مي كنم هيچ وقت جلوي شوهرن از پدر يا مادرش بدگويي نكن و هيچوقت بهش غر نزن هميشه يراي خانوادش ارزش و احترام قائل شو مطمئن باش نتيجه شو بعدا ميبيني

علاقه مندی ها (Bookmarks)