ببینید ما در دنیای بی رحمی زندگی میکنیم ، دنیایی که اگه جا بمونی له میشی!من با چی باید بجنگم؟ با کی باید بجنگم؟ اصلن فلسفه این جنگیدن چیه؟
نباید دنبال کسی بگردی که نجاتت بده ، نباید به امید معجزه باشی باید بجنگی ! با هر چی داری باید بجنگی
نباید بزاری شانس های زندگیت با اینجور افکار از بین برن ، این افکار باعث میشن کلی شانس و ندید بگیری کلی شانس که میتونست دریچه های بزرگی به روی زندگیت باز کنه
همه ما که شیر خلق نمیشیم ، بعضی هامون گربه خلق میشیم ، بعضی هامون لاک پشت خلق میشیم
ولی هممون اگه هوشیار باشیم میتونیم از پس این زندگی بر بیایم
شما اینقدر خودتو با دیگران مقایسه نکن ، همه کمبود هایی که حس میکنی داری به خاطر قیاس خودت با دیگرانه ...سعی نکن خودتو قیاس کنی
بلکه سعی کن خودت باشی و خودت رو هر چقدر که میتونی بالا بکشی
دیگه از استیون هافکینگ که بدتر نیستیم که !
طرف ده ها ساله رو ویلچر نشسته داره میجنگه
بشین یه کاغذ بردار 10 تا از رویاهاتو برای سال آینده توش بنویس ! بزنش به دیوار
باور نمیکنی سال اینده که بشه مطمئن باش حداقل 50 درصد مسیر رویاهاتو رفتی که باز خیلیه ! حتی اگه خودت هم متوجه نباشی ...
من خودم همیشه همین کار رو میکنم و از وقتی این کار رو میکنم به طور شگفت انگیزی در حال رسیدن به رویاهام هستم و به خیلی هاشونم رسیدم !
رویاها هم میتونه یه چیز خیلی ساده باشه :
مثل کنترل خشم ! مثل مستقل شدن از پدر و مادر ، خرید اولین ماشین نوع ماشینم مشخص کن :)
موفقیت در درس حتی معدلی که دوست داری بدست بیاری هم مشخص کن ! مطمئن باش نزدیکش میشی :))
قیافه بهتر ، اندام بهتر و...
باورت نمیشه زدن ارزو ها رو دیوار اصلا معجزه میکنه
این کار رو بکن و با هر چه داری برای رویاهات بجنگ :)
یعنی هر وقت از یه چیزی ناراحت بودی ، مثلا از قیافت بعدش بقیه مشکلاتت مثلا تحصیل و..هم داشت میومد که تو رو اسیر کنه کش رو بکش بزن به پوستت که سوزشش به تو یاداور بشه که تو فعلا همین یه مشکل رو داری و باید به همین یه مشکل برسی و بقیه موارد مشکلات فعلی تو نیستن و یا ربطی به حال الانه تو ندارنمتوجه قضیه اون کش نشدم.
این روش رو تو یکی از سی دی های روانشناسی دیده بودم و درست هم بود
مثلا من هر وقت احساس ضعف در یه چیزی دارم سایر مشکلات زندگیم هم یادم میاد !حتی به کمبود هایی که در دوران طفولیت داشتم ! کلا منفی میشه ذهنم ...و این باعث میشه توجهم برای حل مشکلم کم بشه و حالت چاره جویی برای رفع و یا کمتر کردن مشکل به حالت عزاداری تبدیل بشه !

علاقه مندی ها (Bookmarks)