به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array
    سحرناز خانوم شما اصلا گوش نمیدی داریم بهت چی میگیم؟فقط داری کار خودتو میکنی.فقط میای گزارش مینویسی.خیلی خوبه در عین حال که داری اینجا خودتو تخلیه روانی مکنی درکنارش به فکر راه حل های درست و حسابی باشی و پیگیری کنی تا مشکلت حل بشه.
    نظر شخصی من(شخصی) اینه که برای روابط جنسی پیشقدم نشی چون وقتی پست میزنه تو دلخورتر میشی و اون عصبیتر.الان برا داشتن رابطه زمان مناسبی نیس.

بازم تاکید میکنم ببینی شوهرت واقعا چی میخواد و ایراداتو ببینی.تا وقتی متوجه اصل مشکلتون نشی چیزی درست نمیشه.
    اصلا نیاز نیس تو بشی عینا چیزی که فکر میکنی شوهرت میخواد.تو قطعا جذابیتی براش داشتی که برا ازدواج انتخابت کرده.تو باید خودتو جذابیتاتو بشناسی و تقویتشون کنی.میتونی آدم منحصر بفردی باشی اما برای همسرت جذاب هم باشی.

فعلا خوابتو منظم کن.از دم کرده های گیاهی برای آرامشت استفاده کن.شامو دیر نخور و سعی کن زود بخوابی.رژیم غذاییتونو چک کن ببین از نظر موادغذایی مختلف،ویتامین ها و سازگاری با مزاجتون اوکی هست یا نه؟

یه برنامه رقص یا نرمش 20-30دقیقه ای هرروز صبح برای خودت بذار.اگه صبح نمیتونی یه ساعت دیگه اما حتما انجامش بده.

اگه فکر میکنی درگیری های این مدت باعث شده از بدنت غافل بشی یه سر و سامونی به خودت بده.اصلاح و اپیلاسیون و این چیزا که جزو نظافته و اگه اهل رنگ مویی موهاتو رنگ کن.و خلاصه سرو سامونی به ظاهرت بده.

یه کاری که ازش لذت میبری رو جزء برنامه روزانت قرار بده.اینکه اون کار چی باشه دیگه سلیقه ایه.
    اگه دعا یا مناجات آرومت میکنه انجام بده.

فعلا همینکارا رو بکنی خیلی خوبه.
    .......................

تو مرحله اول باید به اوضاع خودت یه نظمی بدی.تا بعدا بتونی با شوهرت ارتباط بگیری.
    بعدا توی ارتباط هم باید ارتباط سالم باشه.دو طرفه باشه.منفعلانه نباشه.

سحرناز خانوم من فقط حدس میزنم و دارم از نوشته هاتون حس میکنم آدم لجبازی هستی.شاید در ظاهر به نظر منعطف بیای اما در واقع یه لجاجت و سرسختی پنهانی داری.حداقل تو یه تاپیک چند صفحه ای و تا صفحه دوم این تاپیکت که اینطور بودی.تا وقتی که در مقابل پیدا کردن صورت مسئله واقعی گارد بگیری چیزی درست نمیشه.برای همین حالت که بهتر شد بشین و دوباره زندگیتو بررسی کن.قوت و ضعفاشو ببین.خواسته های خودت و همسرتو بنویس تا دوستان بتونن بهتر کمکت کنن.

2. 7 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

asal2013 (دوشنبه 01 دی 93), saharnaz (یکشنبه 23 آذر 93), sevil73 (یکشنبه 23 آذر 93), szd (یکشنبه 23 آذر 93), میشل (دوشنبه 24 آذر 93), آویژه (یکشنبه 23 آذر 93), رزا (یکشنبه 23 آذر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)