سحرناز خانوم شما اصلا گوش نمیدی داریم بهت چی میگیم؟فقط داری کار خودتو میکنی.فقط میای گزارش مینویسی.خیلی خوبه در عین حال که داری اینجا خودتو تخلیه روانی مکنی درکنارش به فکر راه حل های درست و حسابی باشی و پیگیری کنی تا مشکلت حل بشه.
نظر شخصی من(شخصی) اینه که برای روابط جنسی پیشقدم نشی چون وقتی پست میزنه تو دلخورتر میشی و اون عصبیتر.الان برا داشتن رابطه زمان مناسبی نیس.
بازم تاکید میکنم ببینی شوهرت واقعا چی میخواد و ایراداتو ببینی.تا وقتی متوجه اصل مشکلتون نشی چیزی درست نمیشه.
اصلا نیاز نیس تو بشی عینا چیزی که فکر میکنی شوهرت میخواد.تو قطعا جذابیتی براش داشتی که برا ازدواج انتخابت کرده.تو باید خودتو جذابیتاتو بشناسی و تقویتشون کنی.میتونی آدم منحصر بفردی باشی اما برای همسرت جذاب هم باشی.
فعلا خوابتو منظم کن.از دم کرده های گیاهی برای آرامشت استفاده کن.شامو دیر نخور و سعی کن زود بخوابی.رژیم غذاییتونو چک کن ببین از نظر موادغذایی مختلف،ویتامین ها و سازگاری با مزاجتون اوکی هست یا نه؟
یه برنامه رقص یا نرمش 20-30دقیقه ای هرروز صبح برای خودت بذار.اگه صبح نمیتونی یه ساعت دیگه اما حتما انجامش بده.
اگه فکر میکنی درگیری های این مدت باعث شده از بدنت غافل بشی یه سر و سامونی به خودت بده.اصلاح و اپیلاسیون و این چیزا که جزو نظافته و اگه اهل رنگ مویی موهاتو رنگ کن.و خلاصه سرو سامونی به ظاهرت بده.
یه کاری که ازش لذت میبری رو جزء برنامه روزانت قرار بده.اینکه اون کار چی باشه دیگه سلیقه ایه.
اگه دعا یا مناجات آرومت میکنه انجام بده.
فعلا همینکارا رو بکنی خیلی خوبه.
.......................
تو مرحله اول باید به اوضاع خودت یه نظمی بدی.تا بعدا بتونی با شوهرت ارتباط بگیری.
بعدا توی ارتباط هم باید ارتباط سالم باشه.دو طرفه باشه.منفعلانه نباشه.
سحرناز خانوم من فقط حدس میزنم و دارم از نوشته هاتون حس میکنم آدم لجبازی هستی.شاید در ظاهر به نظر منعطف بیای اما در واقع یه لجاجت و سرسختی پنهانی داری.حداقل تو یه تاپیک چند صفحه ای و تا صفحه دوم این تاپیکت که اینطور بودی.تا وقتی که در مقابل پیدا کردن صورت مسئله واقعی گارد بگیری چیزی درست نمیشه.برای همین حالت که بهتر شد بشین و دوباره زندگیتو بررسی کن.قوت و ضعفاشو ببین.خواسته های خودت و همسرتو بنویس تا دوستان بتونن بهتر کمکت کنن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)