سلام وقتتون بخیر
به نظر من اگر از رابطه قبلیتون کاملا منفک شدین و دیگه فکرتونو مشغول نکرده و تموم شدست میتونید به ازدواج فکر کنید ... اگر شرایطتشو دارین و میدونین اگر با کسی آشنا شدین توانایی و شرایط تشکیل خانوادرو دارین...من نظرم اینه (شاید اصلا درست نباشه) که بر اساس معیارایی که دارین کسیرو انتخاب کنید و به نظرم خانواده هارو د رجریان بزارین و در ازتباط باشید... سعی کنید همدیگرو بشناسید .. رابطه سالم از نظر من اینه ... یعنی صرفا وقت گذرونی نباشه یا مثلا خوشگذرونی... من با اینکه همون اول برین خاستگاری موافق نیستم.. چ.ن همین که بحث خاستگاری پیش میاد خودش یه استرس و فشاری رو ایجاد میکنه تا زود تر تکلیف مشخص بشه ... خانواده ها کم پیش میاد موافق باشن بعد از خواستگاری بیشتر از چند ماه طول بکشه... در حالی که اگر عاقلانه سعی در شناخت داشته باشید اونوقت در مدت کوتاهی میتونین شناخت خوبی از هم پیدا کنید و تو کلیات به تفاهم برشسید اگر نه هم تموم میشه بدون اینکه وارد فاز احساسی بشید...
اما اگر واقعا شرایطشو ندارید بهتر راه کار های ورزشو ... جدی بگیرید .. نه صرفا ورزش هر چیزی که ازش لذت میبرید... امیدوارم بهتیرنا تو زندگی سراغتون بیاد![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)